Осигурање

Већина наших партнерских организација обезбеђује осигурање које покрива само несрећне случајеве у току трајања кампа. Зато, уколико желишда будеш осигурани током путовања и за време борвка на кампу, препоручујемо ти да набавиш своје путно осигурање.
Уколико имате здравствено осигурање у Србији, за време привременог боравка у иностранству имате права на коришћење здравствене заштите само у случају хитне медицинске помоћи. Више детаља налази се овде

У сарадњи са Европским омладинским центром, корисници EYCA , ISIC , ITIC, као и студентских чип картица имају 10 % попуста на партиципацију за први камп и чак 50% попуста на следећи камп који се пријавиш у току текуће године. Уз то, корисници ЕYЦА и студентске чип картице (која на себи има EYCA обележја ) имају обезбеђено осигурање до износа од 5000 евра, потребно је само да полису активираш на сајту www.mojakartica.rs и полису понесеш са собом.

Чувајте фотокопију прве стране вашег пасоша и свих виза са собом, а оставите и копију вашој породици или пријатељима код куће, у случају да изгубите или вам украду пасош. Са много мање проблема извадићете замену у нашој најближој амбасади/конзулату.