Наталија Радивојевић

Чланица Управног одбора МИС

upravniodbor@mis.org.rs

Наталија Радивојевић је волонтерка која је део породице Истраживача од 2010. године. Студенткиња је Филолошког факултета, смер Општа лингвистика и шведски језик, а завршила је Ваздухопловну академију.
На свој први камп отишла је са 16 година, а сада је већ била волонтерка на преко 10 кампова. Осим тога што је била учесница на волонтерским камповима, Наталија је камп лидерка већ 6 година, како на камповима у Србији тако и на камповима у иностранству. Наталија је 4 године (2012-2016.) била координаторка промотерске групе Младих истраживача Србије (МИС) и на тај начин допринела повећању броја волонтера који одлазе на волонтерске програме, а тренутно је координаторка радне групе за камп лидере од 2017. године.
Осим волонтерских кампова, била је учесница на многим међународним тренинзима, омладинским разменама и сличним догађајима који су били уско везани за теме попут интеркултрног учења, миграција, родне равноправности, одрживог начина живота.
Тренерица је на обукама за координторе волонтерских кампова од 2016. године, а 2017. године је успешно завршила дугорочну обуку за тренере мреже Алијанса Европских волонтерских сервиса.
Инспиришу је татине торте, а у слободно време се бори за родну равноправност како у међународним волонтерским програмима тако и у њеном животу, управо зато је од 2015. године чланица радне групе за родну равноправност која припада мрежи Алијансе.
Од 2016. године је чланица Управног одбора МИС где ради на унапређњу рада организације заједно са осталим члановима управног одбора, волонтерима и запосленима у МИС-у.
Поносна је на своју другу породицу, МИС, како на њихов досадашњи успех тако и на свој успех заједно са њима.