Volontiranje

Počela 29. sezona prijavljivanja na međunarodne volonterske kampove

U Istraživačima je uvek živo i uzbudljivo, naročito u prvom delu godine kada u Volonterskom servisu Srbije pripremamo novu volontersku sezonu.
Verujemo da jedva čekate da vidite šta smo vam pripremili zato evo kratke najave, kako biste mogli da počnete da razmišljate i planirate kako da provedete leto:

  • kolege iz inostranstva bas pozivaju na preko 2000 različitih mogućnosti za nezaboravno putovanjа

pogledajte gde sve možete da odputujete na PRETRAŽIVAČU KAMPOVA

  • sa kolegama iz Srbije pripremamo volonterske kampove za koje će prijava početi najkasnije u maju

Od ponedeljka 12. marta primamo vaše prijave za kampove u inostranstvu a uslovi prijavljivanja će biti isti kao i prošle godine:

Da biste se prijavili i volontirali na kampu u zemlji ili inostranstvu dovoljno je samo da to želite. Godine, obrazovanje nisu presudni a nisu vam potrebni ni posebne veštine. Na svim kampovima smeštaj i hranu obezbeđuju organizatori kampa, dok put uvek plaćate sami. Participacija za učešće na kampu u inostranstvu je kao i prošle godine 7200 din za prvi kamp (2000 dobijete nazad kad se vratite i popunite evaluaciju), 3600 za drugi tokom iste godine, a za kampove u Srbiji 2000 (vraća vam se ceo iznos kada se vratite sa kampa). Participacija ja vaš doprinos organizaciji kampova u Srbiji i omogućava ovom programu da postoji već 29 godina.

U susret novoj sezoni, pratite nas na i društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter i Instagram

Na ovoj stranici možete pročitati sledeće:

Šta je međunarodni volontterski kamp?

Ko može da učestvuje?

Kako možete da se prijavite?

Odgovore na najčešće postavljana pitanja

Kako izgleda prijava na kamp?

Ili da odete direktno na PRETRAŽIVAČ KAMPOVA