Аутоматски нацрт

Bojan Beronja

Placement officer

bojan@mis.org.rs

Bojan Beronja je u Mladim istraživačima Srbije od 2003. godine kroz različite pozicije u okviru Volonterskog servisa Srbije, radeći sa volonterima, organizatorima volontiranja, volonterskih kampova i obuci kamp lidera.
Bojanovo angažovanje i iskustvo je važan resurs u programima međunarodnih volonterskih razmena i zastupa Mlade istraživače Srbije u međunarodnim i nacionalnim mrežama koje se bave međunarodnim volonterskim servisima i mladima. Više godina je koordinirao radnu grupu za razvoj zaposlenih u organizacijama članicama u okviru Alijanse evropskih volonterskih servisa i dalje pruža podršku kolegama i koleginicama širom sveta kroz program The Buddy System koji je razvijao sa drugima. Razvoj globalnog volonterskog pokreta i širenje ideje solidarnosti i pomoći je njegova strast.
Bojan je od velike pomoći svima koji žele da razvijaju svoje volonterske programe, pogotovo za one koji žele da organizuju volonterske kampove, kao sredstvo za rešavanje problema ili potreba u lokalnoj sredini.
Ljubitelj prirode i putovanja, uživa u timskom radu. Činiti dobro je njegov poziv.