Prezentacija aplikacije za volontere IM-PROVE

Prezentacija aplikacije za volontere IM-PROVE
Izmenjeno:21 Jul 22

Mladi istraživači Srbije u saradnji sa organizacijom INEX-SDA iz Češke i Zavodom Voluntariat iz Slovenije razvili su aplikaciju za volontere IM-PROVE.

Aplikacija IM-PROVE namenjena je svima koji se bave volonterizmom na bilo koji način, a žele da imaju uvid u svoja znanja, iskustva i stečene veštine tokom višegodišnjeg volontiranja.

Ovako sumiran prikaz volonterskih znanja i veština olakšava njihovo korišćenje prilikom konkurisanja na razmene, stipendije ili prilikom potrage za zaposlenjem.

Ovim putem pozivamo sve volontere i organizacije koje rade sa volonterima da dođu na prezentaciju aplikacije IM-PROVE.

Prezentacija će se održati u Domu kulture Studentski Grad u četvrtak 07.04.sa početkom u 17h.

Da biste prisustvovali događaju dovoljno je da se prijavite na mail: milica@mis.org.rs

Više o samoj aplikaciji možete pronaći na sajtu IM-PROVE.

Aplikacija IM-PROVE se razvija u sklopu istoimenog projekta koji realizuju INEX-SDA iz Češke, Zavod Voluntariat iz Slovenije i Mladi istraživači Srbije. Projekat je podržan kroz Erasumus+ program Evropske Unije.


Povezani članci

Zapadni Balkan: ograničen napredak u oblasti životne sredine i klimatskih promena
Izmenjeno:16 Nov 22

Zapadni Balkan: ograničen napredak u oblasti životne sredine i klimatskih promena

Brisel, Beograd – Svih šest država Zapadnog Balkana pokazalo je ograničen napredak u usklađivanju sa ekološkim politikama EU, zaključak je izveštaja o napretku pristupanja EU, objavljenog prošlog meseca u okviru novog paketa proširenja za Zapadni Balkan i Tursku. U Izveštajima se navodi i da postojeće politike i nivoi ulaganja nisu bili dovoljni za rešavanje nagomilanih […]

Pročitaj više
REZULTATI KONKURSA DUNAVSKI UMETNIK 2022.
Izmenjeno:22 Nov 22

REZULTATI KONKURSA DUNAVSKI UMETNIK 2022.

Na konkurs je stiglo 35 radova iz više škola u Srbiji. Pobednički radovi i nagrađeni radovi po kategorijama su u nastavku. UMETNIČKI RAD Juniori (6-11 godina) Pobednički rad u ovoj kategoriji je rad učenice odeljenja III-3 (Bela Antanasijević) iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Kladova. Naziv rada Barka iz moje mašte Mentorka Ljubinka Manojlović Nagrađeni […]

Pročitaj više