Prezentacija aplikacije za volontere IM-PROVE

Prezentacija aplikacije za volontere IM-PROVE
Izmenjeno:21 Jul 22

Mladi istraživači Srbije u saradnji sa organizacijom INEX-SDA iz Češke i Zavodom Voluntariat iz Slovenije razvili su aplikaciju za volontere IM-PROVE.

Aplikacija IM-PROVE namenjena je svima koji se bave volonterizmom na bilo koji način, a žele da imaju uvid u svoja znanja, iskustva i stečene veštine tokom višegodišnjeg volontiranja.

Ovako sumiran prikaz volonterskih znanja i veština olakšava njihovo korišćenje prilikom konkurisanja na razmene, stipendije ili prilikom potrage za zaposlenjem.

Ovim putem pozivamo sve volontere i organizacije koje rade sa volonterima da dođu na prezentaciju aplikacije IM-PROVE.

Prezentacija će se održati u Domu kulture Studentski Grad u četvrtak 07.04.sa početkom u 17h.

Da biste prisustvovali događaju dovoljno je da se prijavite na mail: milica@mis.org.rs

Više o samoj aplikaciji možete pronaći na sajtu IM-PROVE.

Aplikacija IM-PROVE se razvija u sklopu istoimenog projekta koji realizuju INEX-SDA iz Češke, Zavod Voluntariat iz Slovenije i Mladi istraživači Srbije. Projekat je podržan kroz Erasumus+ program Evropske Unije.


Povezani članci

Da li smanjenje budžeta Ministarstva zaštite životne sredine znači i udaljavanje od evropskih standarda?
Izmenjeno:15 Sep 23

Da li smanjenje budžeta Ministarstva zaštite životne sredine znači i udaljavanje od evropskih standarda?

Na putu ka Evropskoj uniji Srbija se susreće sa brojnim problemima, a nakon odluke da budžet Ministarstva životne sredine u 2023. godini bude smanjen za 4 milijarde dinara, može se reći da će dostizanje standarda u ovoj oblasti biti jedan od najvećih izazova. Koalicija 27 skoro deset godina unazad prati napredak Srbije u Poglavlju 27, […]

Pročitaj više
Otvoren konkurs “Dunavski umetnik 2023”
Izmenjeno:04 Sep 23

Otvoren konkurs “Dunavski umetnik 2023”

Pozivamo zainteresovane, uzrasta od 6 do 18 godina, da se prijave na ovogodišnji konkurs za učešće na Međunarodnom takmičenju „Dunavski umetnik 2023“. „Dunavski umetnik“ je međunarodno, ekološko-umetničko, takmičenje koje organizuje Međunarodna komisija za sliv reke Dunav i Globalno partnerstvo za vode za Centralnu i Istočnu Evropu. Кonkurs se sprovodi u 14 zemalja na slivu reke Dunav od 2004. […]

Pročitaj više