Prezentacija aplikacije za volontere IM-PROVE

Prezentacija aplikacije za volontere IM-PROVE
Izmenjeno:21 Jul 22

Mladi istraživači Srbije u saradnji sa organizacijom INEX-SDA iz Češke i Zavodom Voluntariat iz Slovenije razvili su aplikaciju za volontere IM-PROVE.

Aplikacija IM-PROVE namenjena je svima koji se bave volonterizmom na bilo koji način, a žele da imaju uvid u svoja znanja, iskustva i stečene veštine tokom višegodišnjeg volontiranja.

Ovako sumiran prikaz volonterskih znanja i veština olakšava njihovo korišćenje prilikom konkurisanja na razmene, stipendije ili prilikom potrage za zaposlenjem.

Ovim putem pozivamo sve volontere i organizacije koje rade sa volonterima da dođu na prezentaciju aplikacije IM-PROVE.

Prezentacija će se održati u Domu kulture Studentski Grad u četvrtak 07.04.sa početkom u 17h.

Da biste prisustvovali događaju dovoljno je da se prijavite na mail: milica@mis.org.rs

Više o samoj aplikaciji možete pronaći na sajtu IM-PROVE.

Aplikacija IM-PROVE se razvija u sklopu istoimenog projekta koji realizuju INEX-SDA iz Češke, Zavod Voluntariat iz Slovenije i Mladi istraživači Srbije. Projekat je podržan kroz Erasumus+ program Evropske Unije.


Povezani članci

I ovog leta na kamp u Srbiji!
Izmenjeno:29 May 23

I ovog leta na kamp u Srbiji!

I ove godine otvaramo prilike za volontiranje u Srbiji. Pored međunarodnih kampova, nastavljamo i sa kampovima koji su otvoreni samo za učesnike iz Srbije. Prvi kamp te čeka već u julu a dodaćemo ih još u skladu sa dostupnostima programa.   Opise kampova, kao i sve ostale informacije možeš pogledati u delu kampovi.mis.org.rs. Ne zaboravi da […]

Pročitaj više
POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA – usluga moderiranja panela i sesije tokom konferencije
Izmenjeno:13 May 23

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA – usluga moderiranja panela i sesije tokom konferencije

MLADI ISTRAŽIVAČI SRBIJE OBJAVLJUJU POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA za uslugu moderiranja panela i sesije tokom konferencije U periodu od 12.04.2023. do 26.05.2023. godine Mladi istraživači Srbije (MIS) će prikupljati ponude za usluge moderiranja panela i sesije tokom konferencije “EКO + SISTEM = DOBRO UPRAVLJANJE ŽIVOTNOM SREDINOM”. Кonferencija se održava u hotelu Zira 31. maja 2o23. godine. Tokom konferencije […]

Pročitaj više