“mladi u ETRU!” Omladinska razmena u Francuskoj

“mladi u ETRU!” Omladinska razmena u Francuskoj
Izmenjeno:06 Jul 23

Puno pozdrava za sve volontere na omladinskoj razmeni “Omladina u ETRU” i srećan put u Francusku žele Istraživači uz pesmu….

Кreativan si? Zainteresovan da saznaš više o tome kako funkcionišu podkasti i radio stanica i pritom kreiraš svoj program? Želiš da odmoriš mozak i budeš u prirodi tri nedelje? …. na pravom si mestu i prava si osoba za omladinsku razmenu koju organizuje naša partnerska organizacija SJ iz Francuske.

Imaćeš priliku da kreiraš program na temu kulture, mladih, putovanja i interkulturalnosti. 5 učesnika iz Srbije zajedno sa društvom iz Francuske, Španije i Grčke će biti kreativci za koje će čuti cela Francuska.

Razmena se održava u mestu Lieu dit Chauprade u Francuskoj u periodu od 10. do 30. jula.

Erazmus plus projekat je namenjen mladima od 18 do 30 godina, troškovi smeštaja i hrane su pokriveni a trošak puta refundiran do iznosa od 275evra.

Spava se u šatorima, u smeštaju nema bežičnog interneta, a hranu pripremaju učesnici od namernica koje obezbeđuje organizator. Infosheet sa detaljima se nalazi OVDE. Molimo te da ga dobro pročitaš pre prijave.

Zainteresovan/a si za učešće? Prijavi se putem ovog linkaprijave su otvorene do 25. maja!

Za sva dodatna pitanja, piši nam na vss@mis.org.rs


Povezani članci

Otvoren konkurs za poziciju projektnog menadžera/ке
Izmenjeno:14 Nov 23

Otvoren konkurs za poziciju projektnog menadžera/ке

Mladi istraživači Srbije, organizacija civilnog društva sa sedištem u Beogradu, proširuje svoj tim i raspisuje konkurs za poziciju projektnog menadžera.   Opis pozicije Projektni/a menadžer/ka je odgovoran/a za osmišljavanje, sprovođenje i upravljanje projektima MIS-a. Opis posla: Osmišljavanje, organizovanje, planiranje aktivnosti i resursa projekata Sprovođenje aktivnosti projekata i identifikacija potencijalnih rizika Komunikacija sa zainteresovanim stranama, ciljnom […]

Pročitaj više
Rezultati konkursa “Dunavski umetnik 2023”
Izmenjeno:29 Nov 23

Rezultati konkursa “Dunavski umetnik 2023”

Na Konkurs „Dunavski umetnik 2023“ koji je u Srbiji bio otvoren od 1. septembra do 20. oktobra 2023. godine, poslat je ukupno 31 prilog, i to po kategorijama: – JUNIORI (6-11 godina) – primljeno je ukupno 21 priloga. Diskvalifikovano je 11, jer su crteži. Ostalih 10, prema kategorijama, su: 5 Radova, 3 Videa, 2 Fotografije. – TINEJDŽERI […]

Pročitaj više