“mladi u ETRU!” Omladinska razmena u Francuskoj

“mladi u ETRU!” Omladinska razmena u Francuskoj
Izmenjeno:13 May 23

Puno pozdrava za sve volontere na omladinskoj razmeni “Omladina u ETRU” i srećan put u Francusku žele Istraživači uz pesmu….

Кreativan si? Zainteresovan da saznaš više o tome kako funkcionišu podkasti i radio stanica i pritom kreiraš svoj program? Želiš da odmoriš mozak i budeš u prirodi tri nedelje? …. na pravom si mestu i prava si osoba za omladinsku razmenu koju organizuje naša partnerska organizacija SJ iz Francuske.

Imaćeš priliku da kreiraš program na temu kulture, mladih, putovanja i interkulturalnosti. 5 učesnika iz Srbije zajedno sa društvom iz Francuske, Španije i Grčke će biti kreativci za koje će čuti cela Francuska.

Razmena se održava u mestu Lieu dit Chauprade u Francuskoj u periodu od 10. do 30. jula.

Erazmus plus projekat je namenjen mladima od 18 do 30 godina, troškovi smeštaja i hrane su pokriveni a trošak puta refundiran do iznosa od 275evra.

Spava se u šatorima, u smeštaju nema bežičnog interneta, a hranu pripremaju učesnici od namernica koje obezbeđuje organizator. Infosheet sa detaljima se nalazi OVDE. Molimo te da ga dobro pročitaš pre prijave.

Zainteresovan/a si za učešće? Prijavi se putem ovog linkaprijave su otvorene do 25. maja!

Za sva dodatna pitanja, piši nam na vss@mis.org.rs


Povezani članci

I ovog leta na kamp u Srbiji!
Izmenjeno:29 May 23

I ovog leta na kamp u Srbiji!

I ove godine otvaramo prilike za volontiranje u Srbiji. Pored međunarodnih kampova, nastavljamo i sa kampovima koji su otvoreni samo za učesnike iz Srbije. Prvi kamp te čeka već u julu a dodaćemo ih još u skladu sa dostupnostima programa.   Opise kampova, kao i sve ostale informacije možeš pogledati u delu kampovi.mis.org.rs. Ne zaboravi da […]

Pročitaj više
POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA – usluga moderiranja panela i sesije tokom konferencije
Izmenjeno:13 May 23

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA – usluga moderiranja panela i sesije tokom konferencije

MLADI ISTRAŽIVAČI SRBIJE OBJAVLJUJU POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA za uslugu moderiranja panela i sesije tokom konferencije U periodu od 12.04.2023. do 26.05.2023. godine Mladi istraživači Srbije (MIS) će prikupljati ponude za usluge moderiranja panela i sesije tokom konferencije “EКO + SISTEM = DOBRO UPRAVLJANJE ŽIVOTNOM SREDINOM”. Кonferencija se održava u hotelu Zira 31. maja 2o23. godine. Tokom konferencije […]

Pročitaj više