Konkurs za nagradu – Volonteri prirodi po meri

Konkurs za nagradu – Volonteri prirodi po meri
Izmenjeno:07 Apr 23

Volontersko angažovanje pojedinaca i pojedinki na zaštiti prirode u Srbiji u narednih pet godina dobija na dodatnoj važnosti nagradom “Volonteri prirodi po meri”!

Otvaramo ovogodišnji konkurs u okviru projekta “Zajedno za životnu sredinu” koji finansira USAID, a sprovodi Beogradska otvorena škola.

Trenutak je da odamo priznanje onom volonteru/ki koji je bio baš prirodi po meri!

Ukoliko poznajete takvu osobu, popunite online prijavu do 03. maja 2023. godine. Na istom linku nalazi se više informacija o samom konkursu i kriterijumima za izbor.

Odluku o dobitniku nagrade „Volonteri prirodi po meri 2023“donosi komisija koju čine stručnjaci iz institucija i organizacija civilnog društva.

Ceremonija dodele nagrade održaće se 22. maja 2023. godine, na Međunarodni dan biodiverziteta.

Za više informacija, javite se Mladim istraživačima Srbije na 011 311 13 14.


Povezani članci

Otvoren konkurs za poziciju projektnog menadžera/ке
Izmenjeno:14 Nov 23

Otvoren konkurs za poziciju projektnog menadžera/ке

Mladi istraživači Srbije, organizacija civilnog društva sa sedištem u Beogradu, proširuje svoj tim i raspisuje konkurs za poziciju projektnog menadžera.   Opis pozicije Projektni/a menadžer/ka je odgovoran/a za osmišljavanje, sprovođenje i upravljanje projektima MIS-a. Opis posla: Osmišljavanje, organizovanje, planiranje aktivnosti i resursa projekata Sprovođenje aktivnosti projekata i identifikacija potencijalnih rizika Komunikacija sa zainteresovanim stranama, ciljnom […]

Pročitaj više
Rezultati konkursa “Dunavski umetnik 2023”
Izmenjeno:29 Nov 23

Rezultati konkursa “Dunavski umetnik 2023”

Na Konkurs „Dunavski umetnik 2023“ koji je u Srbiji bio otvoren od 1. septembra do 20. oktobra 2023. godine, poslat je ukupno 31 prilog, i to po kategorijama: – JUNIORI (6-11 godina) – primljeno je ukupno 21 priloga. Diskvalifikovano je 11, jer su crteži. Ostalih 10, prema kategorijama, su: 5 Radova, 3 Videa, 2 Fotografije. – TINEJDŽERI […]

Pročitaj više