Konkurs za nagradu – Volonteri prirodi po meri

Konkurs za nagradu – Volonteri prirodi po meri
Izmenjeno:07 Apr 23

Volontersko angažovanje pojedinaca i pojedinki na zaštiti prirode u Srbiji u narednih pet godina dobija na dodatnoj važnosti nagradom “Volonteri prirodi po meri”!

Otvaramo ovogodišnji konkurs u okviru projekta “Zajedno za životnu sredinu” koji finansira USAID, a sprovodi Beogradska otvorena škola.

Trenutak je da odamo priznanje onom volonteru/ki koji je bio baš prirodi po meri!

Ukoliko poznajete takvu osobu, popunite online prijavu do 03. maja 2023. godine. Na istom linku nalazi se više informacija o samom konkursu i kriterijumima za izbor.

Odluku o dobitniku nagrade „Volonteri prirodi po meri 2023“donosi komisija koju čine stručnjaci iz institucija i organizacija civilnog društva.

Ceremonija dodele nagrade održaće se 22. maja 2023. godine, na Međunarodni dan biodiverziteta.

Za više informacija, javite se Mladim istraživačima Srbije na 011 311 13 14.


Povezani članci

I ovog leta na kamp u Srbiji!
Izmenjeno:29 May 23

I ovog leta na kamp u Srbiji!

I ove godine otvaramo prilike za volontiranje u Srbiji. Pored međunarodnih kampova, nastavljamo i sa kampovima koji su otvoreni samo za učesnike iz Srbije. Prvi kamp te čeka već u julu a dodaćemo ih još u skladu sa dostupnostima programa.   Opise kampova, kao i sve ostale informacije možeš pogledati u delu kampovi.mis.org.rs. Ne zaboravi da […]

Pročitaj više
POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA – usluga moderiranja panela i sesije tokom konferencije
Izmenjeno:13 May 23

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA – usluga moderiranja panela i sesije tokom konferencije

MLADI ISTRAŽIVAČI SRBIJE OBJAVLJUJU POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA za uslugu moderiranja panela i sesije tokom konferencije U periodu od 12.04.2023. do 26.05.2023. godine Mladi istraživači Srbije (MIS) će prikupljati ponude za usluge moderiranja panela i sesije tokom konferencije “EКO + SISTEM = DOBRO UPRAVLJANJE ŽIVOTNOM SREDINOM”. Кonferencija se održava u hotelu Zira 31. maja 2o23. godine. Tokom konferencije […]

Pročitaj više