Презентација апликације за волонтере IM-PROVE

Презентација апликације за волонтере IM-PROVE
Измењено:04 апр 22

Млади истраживачи Србије у сарадњи са организацијом INEX-SDA из Чешке и Заводом Волунтариат из Словеније развили су апликацију за волонтере IM-PROVE.

Апликација IM-PROVE намењена је свима који се баве волонтеризмом на било који начин, а желе да имају увид у своја знања, искуства и стечене вештине током вишегодишњег волонтирања.

Овако сумиран приказ волонтерских знања и вештина олакшава њихово коришћење приликом конкурисања на размене, стипендије или приликом потраге за запослењем.

Овим путем позивамо све волонтере и организације које раде са волонтерима да дођу на презентацију апликације IM-PROVE.

Презентација ће се одржати у Дому културе Студентски Град у четвртак 07.04.са почетком у 17h.

Да бисте присуствовали догађају довољно је да се пријавите на маил: milica@mis.org.rs

Више о самој апликацији можете пронаћи на сајту IM-PROVE.

Апликација IM-PROVE се развија у склопу истоименог пројекта који реализују INEX-SDA из Чешке, Завод Волунтариат из Словеније и Млади истраживачи Србије. Пројекат је подржан кроз Ерасумус+ програм Европске Уније.


Повезани чланци

Консултација са организацијама цивилног друштва Стоцкхолм+50
Измењено:13 маја 22

Консултација са организацијама цивилног друштва Стоцкхолм+50

У оквиру Националних консултација Србије за међународну конференцију Стокхолм+50: здрава планета за просперитет свих – наша одговорност, наша прилика, која ће се одржати  2. и 3. јуна 2022. године у Стокхолму, одржане су и консултације са организацијама цивилног друштва које се баве заштитом животне средине и одрживим развојем. Током догађаја окупљеним представницима цивилног сектора презентовани […]

Прочитај више
Пријаве за учешће на међународне кампове
Измењено:10 маја 22

Пријаве за учешће на међународне кампове

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ Пријаве за учешће на међународне кампове су поново отворене од 10. маја! Драги волонтери и волонтерке, обавештавамо вас да су након дуге паузе, пријаве за учешће на међународне кампове поново отворене од 10.маја ! Позивамо вас да истражите међународне кампове овде ВАЖНО! Иако су мере везане за ковид 19 пандемију попустиле, и даље […]

Прочитај више