Презентација апликације за волонтере IM-PROVE

Презентација апликације за волонтере IM-PROVE
Измењено:04 апр 22

Млади истраживачи Србије у сарадњи са организацијом INEX-SDA из Чешке и Заводом Волунтариат из Словеније развили су апликацију за волонтере IM-PROVE.

Апликација IM-PROVE намењена је свима који се баве волонтеризмом на било који начин, а желе да имају увид у своја знања, искуства и стечене вештине током вишегодишњег волонтирања.

Овако сумиран приказ волонтерских знања и вештина олакшава њихово коришћење приликом конкурисања на размене, стипендије или приликом потраге за запослењем.

Овим путем позивамо све волонтере и организације које раде са волонтерима да дођу на презентацију апликације IM-PROVE.

Презентација ће се одржати у Дому културе Студентски Град у четвртак 07.04.са почетком у 17h.

Да бисте присуствовали догађају довољно је да се пријавите на маил: milica@mis.org.rs

Више о самој апликацији можете пронаћи на сајту IM-PROVE.

Апликација IM-PROVE се развија у склопу истоименог пројекта који реализују INEX-SDA из Чешке, Завод Волунтариат из Словеније и Млади истраживачи Србије. Пројекат је подржан кроз Ерасумус+ програм Европске Уније.


Повезани чланци

Да ли смањење буџета Министарства заштите животне средине значи и удаљавање од европских стандарда?
Измењено:15 сеп 23

Да ли смањење буџета Министарства заштите животне средине значи и удаљавање од европских стандарда?

На путу ка Европској унији Србија се сусреће са бројним проблемима, а након одлуке да буџет Министарства животне средине у 2023. години буде смањен за 4 милијарде динара, може се рећи да ће достизање стандарда у овој области бити један од највећих изазова. Коалиција 27 скоро десет година уназад прати напредак Србије у Поглављу 27, […]

Прочитај више
Отворен конкурс „Дунавски уметник 2023“
Измењено:04 сеп 23

Отворен конкурс „Дунавски уметник 2023“

Позивамо заинтересоване, узраста од 6 до 18 година, да се пријаве на овогодишњи конкурс за учешће на Међународном такмичењу „Дунавски уметник 2023“. „Дунавски уметник“ је међународно, еколошко-уметничко, такмичење које организује Међународна комисија за слив реке Дунав и Глобално партнерство за воде за Централну и Источну Европу. Конкурс се спроводи у 14 земаља на сливу реке Дунав од 2004. […]

Прочитај више