ПОЗИВ за велику волонтерску „Шта нам тешко“ акцију на Обедској бари

ПОЗИВ за велику волонтерску „Шта нам тешко“ акцију на Обедској бари
Измењено:01 окт 21

 

Позивамо вас на велику волонтерску „Шта нам тешко“ акцију коју ове године организујемо на Обедској бари, у суботу 16. октобра 2021.

Долазак на локацију је предвиђен у преподневним часовима, а повратак је планиран поподне након ручка. Волонтерима су обезбеђени храна, пиће, мајице, материјал за рад, осигурање и превоз до локације из Београда. Рад ће се састојати од чишћења, сечења грмља, уклањања стабала дрвећа а и спаљивања грана, као и чишћења отпада.

Детаљне информације о акцији, начину доласка, конкакт телефонима, ономе шта је потребно да понесете, послаћемо недељу дана пре акције.

У зависности од развоја епидемиолошке ситуације и броја пријављених учесника, потврдићемо одржавање саме акције недељу дана раније.

Уколико сте заинтересовани можете се пријавити путем следећег ЛИНКА

За сва питања и недоумице пишите нам на incoming@mis.org.rs

Пријаве су отворене до среде, 6. октобра у 12 часова.

Позив је отворен за младе између 15 и 30 година.

Ова акција се организује у оквиру пројекта „Национални програм волонтирања младих Млади су закон 2021“ који спроводе Млади истраживачи Србије, заједно са партнерима ТИМ42 из Лесковца, Центром за грађанско деловање из Обреновца, Покретом горана Војводине из Сремских Карловаца и ГМ Оптимиста из Горњег Милановца, а финансиран је од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије.

 


Повезани чланци

Консултација са организацијама цивилног друштва Стоцкхолм+50
Измењено:13 маја 22

Консултација са организацијама цивилног друштва Стоцкхолм+50

У оквиру Националних консултација Србије за међународну конференцију Стокхолм+50: здрава планета за просперитет свих – наша одговорност, наша прилика, која ће се одржати  2. и 3. јуна 2022. године у Стокхолму, одржане су и консултације са организацијама цивилног друштва које се баве заштитом животне средине и одрживим развојем. Током догађаја окупљеним представницима цивилног сектора презентовани […]

Прочитај више
Пријаве за учешће на међународне кампове
Измењено:10 маја 22

Пријаве за учешће на међународне кампове

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ Пријаве за учешће на међународне кампове су поново отворене од 10. маја! Драги волонтери и волонтерке, обавештавамо вас да су након дуге паузе, пријаве за учешће на међународне кампове поново отворене од 10.маја ! Позивамо вас да истражите међународне кампове овде ВАЖНО! Иако су мере везане за ковид 19 пандемију попустиле, и даље […]

Прочитај више