ПОЗИВ за велику волонтерску „Шта нам тешко“ акцију на Обедској бари

ПОЗИВ за велику волонтерску „Шта нам тешко“ акцију на Обедској бари
Измењено:01 окт 21

 

Позивамо вас на велику волонтерску „Шта нам тешко“ акцију коју ове године организујемо на Обедској бари, у суботу 16. октобра 2021.

Долазак на локацију је предвиђен у преподневним часовима, а повратак је планиран поподне након ручка. Волонтерима су обезбеђени храна, пиће, мајице, материјал за рад, осигурање и превоз до локације из Београда. Рад ће се састојати од чишћења, сечења грмља, уклањања стабала дрвећа а и спаљивања грана, као и чишћења отпада.

Детаљне информације о акцији, начину доласка, конкакт телефонима, ономе шта је потребно да понесете, послаћемо недељу дана пре акције.

У зависности од развоја епидемиолошке ситуације и броја пријављених учесника, потврдићемо одржавање саме акције недељу дана раније.

Уколико сте заинтересовани можете се пријавити путем следећег ЛИНКА

За сва питања и недоумице пишите нам на incoming@mis.org.rs

Пријаве су отворене до среде, 6. октобра у 12 часова.

Позив је отворен за младе између 15 и 30 година.

Ова акција се организује у оквиру пројекта „Национални програм волонтирања младих Млади су закон 2021“ који спроводе Млади истраживачи Србије, заједно са партнерима ТИМ42 из Лесковца, Центром за грађанско деловање из Обреновца, Покретом горана Војводине из Сремских Карловаца и ГМ Оптимиста из Горњег Милановца, а финансиран је од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије.

 


Повезани чланци

ПОЧИЊЕ ТРЕЋИ ЦИКЛУС ЕКО-СИСТЕМ програма оснаживања
Измењено:01 мар 23

ПОЧИЊЕ ТРЕЋИ ЦИКЛУС ЕКО-СИСТЕМ програма оснаживања

МЛАДИ ИСТРАЖИВАЧИ СРБИЈЕ ОБЈАВЉУЈУ ПОЗИВ ЗА МРЕЖЕ УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА У ОКВИРУ ЕКО-СИСТЕМ ПРОГРАМА ОСНАЖИВАЊА Млади истраживачи Србије позивају удружења грађана која се баве животном средином да се пријаве за учешће у трећем циклусу ЕКО-СИСТЕМ програма оснаживања мрежа удружења грађана. ЕКО-СИСТЕМ програм оснаживања представља главну компоненту пројекта ЕКО-СИСТЕМ: Подршка реформама у заштити животне средине који спроводе […]

Прочитај више
Други састанак Радне групе за израду Националне стратегије заштите животне средине
Измењено:28 феб 23

Други састанак Радне групе за израду Националне стратегије заштите животне средине

Представнице Младих истраживача Србије и партнери на пројекту ВОЛВОКС – Снага заједнице, БОШ и РЕРИ, учествовали су на другом састанку Радне групе за израду националне Стратегије заштите животне средине – „Зелена агенда за Србију“ посвећеном дефинисању циљева Стратегије у складу са стубовима Зелене агенде у Србији. Радионицу је отворила државна секретарка Министарства заштите животне средине, […]

Прочитај више