ПОЗИВ за велику волонтерску „Шта нам тешко“ акцију на Обедској бари

ПОЗИВ за велику волонтерску „Шта нам тешко“ акцију на Обедској бари
Измењено:01 окт 21

 

Позивамо вас на велику волонтерску „Шта нам тешко“ акцију коју ове године организујемо на Обедској бари, у суботу 16. октобра 2021.

Долазак на локацију је предвиђен у преподневним часовима, а повратак је планиран поподне након ручка. Волонтерима су обезбеђени храна, пиће, мајице, материјал за рад, осигурање и превоз до локације из Београда. Рад ће се састојати од чишћења, сечења грмља, уклањања стабала дрвећа а и спаљивања грана, као и чишћења отпада.

Детаљне информације о акцији, начину доласка, конкакт телефонима, ономе шта је потребно да понесете, послаћемо недељу дана пре акције.

У зависности од развоја епидемиолошке ситуације и броја пријављених учесника, потврдићемо одржавање саме акције недељу дана раније.

Уколико сте заинтересовани можете се пријавити путем следећег ЛИНКА

За сва питања и недоумице пишите нам на incoming@mis.org.rs

Пријаве су отворене до среде, 6. октобра у 12 часова.

Позив је отворен за младе између 15 и 30 година.

Ова акција се организује у оквиру пројекта „Национални програм волонтирања младих Млади су закон 2021“ који спроводе Млади истраживачи Србије, заједно са партнерима ТИМ42 из Лесковца, Центром за грађанско деловање из Обреновца, Покретом горана Војводине из Сремских Карловаца и ГМ Оптимиста из Горњег Милановца, а финансиран је од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије.

 


Повезани чланци

Да ли смањење буџета Министарства заштите животне средине значи и удаљавање од европских стандарда?
Измењено:15 сеп 23

Да ли смањење буџета Министарства заштите животне средине значи и удаљавање од европских стандарда?

На путу ка Европској унији Србија се сусреће са бројним проблемима, а након одлуке да буџет Министарства животне средине у 2023. години буде смањен за 4 милијарде динара, може се рећи да ће достизање стандарда у овој области бити један од највећих изазова. Коалиција 27 скоро десет година уназад прати напредак Србије у Поглављу 27, […]

Прочитај више
Отворен конкурс „Дунавски уметник 2023“
Измењено:04 сеп 23

Отворен конкурс „Дунавски уметник 2023“

Позивамо заинтересоване, узраста од 6 до 18 година, да се пријаве на овогодишњи конкурс за учешће на Међународном такмичењу „Дунавски уметник 2023“. „Дунавски уметник“ је међународно, еколошко-уметничко, такмичење које организује Међународна комисија за слив реке Дунав и Глобално партнерство за воде за Централну и Источну Европу. Конкурс се спроводи у 14 земаља на сливу реке Дунав од 2004. […]

Прочитај више