ПОЗИВ за велику волонтерску „Шта нам тешко“ акцију на Обедској бари

ПОЗИВ за велику волонтерску „Шта нам тешко“ акцију на Обедској бари
Измењено:01 окт 21

 

Позивамо вас на велику волонтерску „Шта нам тешко“ акцију коју ове године организујемо на Обедској бари, у суботу 16. октобра 2021.

Долазак на локацију је предвиђен у преподневним часовима, а повратак је планиран поподне након ручка. Волонтерима су обезбеђени храна, пиће, мајице, материјал за рад, осигурање и превоз до локације из Београда. Рад ће се састојати од чишћења, сечења грмља, уклањања стабала дрвећа а и спаљивања грана, као и чишћења отпада.

Детаљне информације о акцији, начину доласка, конкакт телефонима, ономе шта је потребно да понесете, послаћемо недељу дана пре акције.

У зависности од развоја епидемиолошке ситуације и броја пријављених учесника, потврдићемо одржавање саме акције недељу дана раније.

Уколико сте заинтересовани можете се пријавити путем следећег ЛИНКА

За сва питања и недоумице пишите нам на incoming@mis.org.rs

Пријаве су отворене до среде, 6. октобра у 12 часова.

Позив је отворен за младе између 15 и 30 година.

Ова акција се организује у оквиру пројекта „Национални програм волонтирања младих Млади су закон 2021“ који спроводе Млади истраживачи Србије, заједно са партнерима ТИМ42 из Лесковца, Центром за грађанско деловање из Обреновца, Покретом горана Војводине из Сремских Карловаца и ГМ Оптимиста из Горњег Милановца, а финансиран је од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије.

 


Повезани чланци

СКГО и Зелена Столица потписали споразум о сарадњи
Измењено:22 окт 21

СКГО и Зелена Столица потписали споразум о сарадњи

Стална конференција градова и општина (СКГО) и Зелена столица (мрежа невладиних организација које се баве питањем заштите животне средине, а чијим радом координирају Београдски фонд за политичку изузетност – БФПЕ, Центар модерних вештина и Млади истраживачи Србије), потписали су 21. октобра 2021. године Споразум о сарадњи. Споразум је потписан са циљем подизања капацитета локалне самоуправе […]

Прочитај више
ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА – услуга организовања студијске посете
Измењено:19 окт 21

ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА – услуга организовања студијске посете

МЛАДИ ИСТРАЖИВАЧИ СРБИЈЕ ОБЈАВЉУЈУ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА за услугу организовања студијске посете Словенији и Хрватској и посете Бриселу У периоду од 19.10.2021. до 05.11.2021.  године Млади истраживачи Србије ће прикупљати понуде за услугу за услугу организовања студијске посете Словенији и Хрватској и посете Бриселу, која се финансира преко пројекaта „ЕКО-СИСТЕМ подршка реформама у заштити животне […]

Прочитај више