У понедељак почиње 30. јубиларна сезона пријављивања на међународне волонтерске кампове

У понедељак почиње 30. јубиларна сезона пријављивања на међународне волонтерске кампове
Датум почетка:
11.03.2019.10:00

Датум завршетка:
11.03.2020.17:00

Локација:
Булевар уметности 27, Нови Београд

У животу једног волонтера постоји мноштво битних дана: нова година са својим друштвом са претходног кампа; рођендан несуђене симпатије са кампа; међународни дан волонтера наравно, али ту има још један… назовимо га дан када почињу планови за лето.

У понедељак, 11. марта почиње нова сезона авантура – јубиларна 30. сезона пријављивања на међународне волонтерске кампове!

Искусне волонтере очекујемо у канцеларији већ истог дана од 10 часова на потписивању пријава за волонтерске кампове, и бићемо ту за сва ваша питања, а овај значајан датум ове године смо одлучили да обележимо и журком.

Где? У Клубу светских путника наравно! Сви ми смо дугогодишњи чланови и нове авантуре желимо да прославимо унапред!

Надамо се да сте били вредни и нашем ПР тиму слали песме за нашу чувену камперску плејлисту уз коју ћемо се дружити те вечери, а ако нисте, пожурите, нестрпљиво чекамо да сазнамо која је то песма обележила ваш камп. Тако ћемо на почетку ове јубиларне 30. сезоне сви заједно бити диџејеви и присећаћемо се најдражих момената из наших авантура.

Брат, другарица, тетка, лик из теретане су вас питали за ваша путовања? Где се ви то тако лепо проводите цело лето и откуд то да вам се енглески тако побољшао преко лета? Поведите и њих и пожелите им добродошлицу у наш велики клуб волонтерске дружине.

Где вас ове године шаљемо на камп? Једва чекамо да чујемо у понедељак 11. марта у канцеларији Младих истраживача Србије у Булевару уметности 27.
Уколико још увек размишљате где ћете овог лета, дођите на журку и потражите инспирацију од 18 часова у Клубу светских путника у Булевару деспота Стефана 7.

Видимо се!

 

Измењено: 04 мар 19