Пролећно дружење у МАГИСТРАЛИ

Пролећно дружење у МАГИСТРАЛИ
Датум почетка:
15.05.2019.19:00

Датум завршетка:
10.05.2019.20:30

Локација:
Булевар Зорана Ђинђића 179 Нови Београд

Са радошћу вас позивамо на друго по реду волонтерско дружење у Клубу Магистрала у Дому културе ,,Студентски град“.

Сезона пријављивања на летње волонтерске кампове је у пуном јеку и време је да се и ви упознате са нашим међународним волонтерским камповима којих сваке године има преко 2000 широм света. Још увек не знате шта да испланирате за ово лето? Дођите да чујете приче наших волонтера и волонтерки, погледате фотографије и чујете зашто сваке године иду на волонтерске кампове. Одговараћемо на сва ваша питања: Колико пара ми за то треба? Како да стигнем до тог места? Колико морам да знам језике? Да ли је напорно, како ћу се уклопити тамо, шта ћемо радити? – на сва ова питања ће вам наши волонтери који су већ били на камповима одговарати. Довољно је рећи да се сваке године они који су били волонтери на једном кампу, следеће године опет пријављују? Због чега је то тако? Дођите и сазнајте!

На претходном дружењу обележили смо 30 година постојања нашег Волонтерског сервиса  Србије. Овог пута смо желели да, у јеку пријава волонтера које нам пристижу за овогодишње кампове, поново информишемо оне који управо кују планове за ово лето, с надом да ће вас искуства наших волонтера и волонтерки који су већ били на камповима иснспирисати да се упустите у авантуру и организујете лето које ћете сигурно памтити цео живот.

Радујемо се да вас видимо у што већем броју, тако да позовите све оне за које мислите да ће им ово бити корисно и занимљиво! Видимо се у среду 15. маја у 19h. у Клубу Магистрала.

Измењено: 10 маја 19