Пријавите се за учешће на тренингу – REUSE, REDUCE, RECYCLE

Пријавите се за учешће на тренингу – REUSE, REDUCE,  RECYCLE
Датум почетка:
11.10.2018.17:00

Датум завршетка:
17.10.2018.17:00

ПОЗИВ ТРЕНИНГ – Сингле усе планет – REUSE, REDUCE, RECYCLE у Србији: 26-28. Октобар, Стражилово, Сремски Карловци

Млади истраживачи Србије отварају позив на пројекат Single use planet – дводневни тренинг који има за циљ да оснажи младе у преузимању локалних иницјатива које воде ка одрживости и одговорнијем начину живота.
Пројекат је настао са идејом да се промовише одговорно понашање младих и њихов допринос у смањивању еколошког отиска кроз свакодневне активности и промену животног стила.

Пројекат ће окупити младе људе из Србије који су заинтересовани да у срединама у којима живе покрену различите еколошке иницијативе и на тај начин унапреде стање у животној средини. Разлог за покретање пројекта са оваквим циљем лежи у чињеници да се услед недостатка знања становници наше земље често према животној средини односе несавесно а да је потреба за очувањем животне средине ниско на лествици приоритета. Циљ пројекта је да оснажи младе активисте и оне који желе то да постану и помогне им да стекну знања и вештине које ће им помоћи да се активно баве решавањем различитих еколошких проблема у својим локалним заједницама као што су непрописно одлагање одпада, недовољна свест о важности и потреби рециклирања отпада, различитим врстама загађења воде и/или ваздуха и друго.

Можеш да се пријавиш ако:
• имаш више између 18 и 30 година
• те интересује тема заштите животне средине и мотивисан/мотивисана си да научиш о различитим начинима креирања локалних инцијатива
• си активан/активна у својој локалној заједници и учествовао/учествовала на омладинским пројектима

Како се пријављује:

Пријава се налази ОВДЕ а рок за пријаву је среда, 17. октобар.
Најкасније до суботе 20. октобра бићете обавештени о учешћу на пројекту.
На тренингу ће бити 10 учесника и учесница.
Трошкови хране и смештаја су покривени, а учешће на тренингу је бесплатно.

Када и где:

27. – 28. Октобар, Стражилово, Сремски Карловци

Измењено: 23 окт 18