Позивамо вас на Волонтерски Деликатесни понедељак

Позивамо вас на Волонтерски Деликатесни понедељак
Датум почетка:
01.04.2019.19:00

Датум завршетка:
01.04.2019.21:00

Локација:
КЦ Град, Браће Крсмановић 4, Београд

Није првоаприлска шала: Млади истраживачи Србије доносе део атмосфере са међународних волонтерских кампова у КЦ Град!

Како вам звучи идеја да на две недеље живите у замку из 18. века  у Француској, археолошком налазишту у Каталонији или резервату за корњаче у Мексику? Све то можете да доживите и успут помогнете локалној заједници волонтирајући на међународним камповима у преко 50 земаља света! Две недеље са петнејстак људи из најразличитијих земаља, каква се храна ту једе, уз какву музику се ђуска, на којим језицима се прича?

Уколико до сада никада нисте били на кампу чим прођете кроз врата КЦ Града осетићете нашу добро познату камперску атмосферу и наравно мирис наше интернационалне кухиње. Куваћемо храну која се типично једе у волонтерским камповима, док слушамо музику са наше добро познате Workcamp Sontrack youtube play liste.

Уколико сте наши редовни другари, волонтери са стажом којима већ недостаје атмосфера кувања и заједничких оброка након успешно завршеног радног дана, надамо се да ћемо нашим предивним јелима заголицати вашу машту и дати вам неку идеју за следећу волонтерску дестинацију. Поведите своје пријатеље, колеге и колегинице, млађу и старију родбину и све оне који су вас икада питали где ви то нестајете на две недеље и враћате се са тако кул причама и фоткама.

Наравно да ћемо направити и Истраживачки кутак где ћете на лицу места моћи да се распитате о камповима, начину пријављивања или чак и попуните пријаву за свој први (наредни) камп. Наш Q&А магични сто који вас у само неколико тренутака води на пут око света кроз наш претраживач кампова је спреман!

Као и увек спремамо вам и једно изненађење.

Укусни волонтерски поздрав и не заборавите:

“Свет је књига а они који не путују остану само на првој страни.”

Ст. Аугустин

Измењено: 25 мар 19