Позив за организаторе волонтерских кампова у Србији 2021

Позив за организаторе волонтерских кампова у Србији 2021
Датум почетка:
21.05.2021.

Датум завршетка:
07.06.2021.

Сваке године широм света организује се преко 2000 међународних волонтерских кампова. Годишње на кампове у иностранству се пошаље преко 400 волонтера из Србије, а исто толико волонтера из најразличитијих крајева света дође на кампове у Србију. Млади истраживачи Србије имају тридесетогодишњу традицију организовања волонтерских кампова у Србији. Сваке године организујемо око 30 волонтерских кампова у земљи на којима учествује преко 450 волонтера из земље и целог света.

Шта је волонтерски камп?
Волонтерски камп је волонтерска активност (најчешће) у трајању између 4 и 15 дана током које група волонтера (5-15 учесника) активно ради на решавању неког проблема или потребе локалне заједнице.

Прочитајте више о организовању волонтерских кампова ОВДЕ.

Уколико сте уочили проблем или потребу у вашој локалној заједници и сматрате да је органзовање волонтерског кампа баш прави начин да тај проблем или потребу решите, онда је ово позив за вас.

Организујте волонтерски камп у својој заједници и окупите волонтере из целе земље око специфичног проблема или потребе.

Начин пријаве

Потребно је да нам објасните своју идеју и дате више информација о вама као потенцијалном организатору кампа, као и проблему или потреби коју сте уочили у вашој заједници.

Пријављивање се врши попуњавањем овог ОНЛАЈН ФОРМУЛАРА путем кога ћете послати ОБРАЗАЦ ПРЕДЛОГА ВОЛОНТЕРСКОГ КАМПА 2021

НАПОМЕНА: Пре попуњавања онлајн формулара неопходно је да пажљиво прочитате и попуните Образац предлога волонтеског кампа. Све пријаве које су послате путем мејла или на било који други начин неће бити узете у обзир.

Рок за слање пријава је најкасније до 7. јуна у 12h.

Уколико имате било каквих недоумица или питања у вези позива можете нам писати на incoming@mis.org.rs

Измењено: 21 маја 21