ПОЗИВ ЗА ОРГАНИЗАТОРЕ ЈЕСЕЊИХ ВОЛОНТЕРСКИХ КАМПОВА

ПОЗИВ ЗА ОРГАНИЗАТОРЕ ЈЕСЕЊИХ ВОЛОНТЕРСКИХ КАМПОВА
Датум почетка:
20.08.2021.

Датум завршетка:
12.09.2021.

Позив за организаторе јесењих

викенд волонтерских кампова

у Србији 2021.

Млади истраживачи Србије имају тридесетогодишњу традицију организовања волонтерских кампова у Србији. Сваке године организујемо око 30 волонтерских кампова у земљи на којима учествује преко 450 волонтера из земље и целог света.

Шта је волонтерски камп?

Волонтерски камп је волонтерска активност у трајању између 4 и 15 дана (најчешће)  током које група од 5-15 волонтера активно ради на решавању неког проблема или потребе локалне заједнице.

Прочитајте више о организовању волонтерских кампова ОВДЕ.

Уколико сте уочили проблем или потребу у вашој локалној заједници и сматрате да је органзовање волонтерског кампа баш прави начин да тај проблем или потребу решите, онда је ово позив за вас!

Организујте волонтерски камп и окупите волонтере из целе земље око специфичног проблема или потребе у вашој заједници.

Начин пријаве

Потребно је да нам објасните своју идеју и дате више информација о вама као потенцијалном организатору кампа, као и проблему или потреби коју сте уочили у вашој заједници.

Пријављивање се врши попуњавањем овог ОНЛАЈН ФОРМУЛАРА путем кога ћете послати ОБРАЗАЦ ПРЕДЛОГА ВОЛОНТЕРСКОГ КАМПА 2021.

НАПОМЕНА: Пре попуњавања онлајн формулара неопходно је да пажљиво прочитате и попуните Образац предлога волонтеског кампа. Све пријаве које су послате путем мејла или на било који други начин неће бити узете у обзир.

Рок за слање пријава је најкасније до 12. септембра у 12h.

Уколико имате било каквих недоумица или питања у вези позива можете нам писати на incoming@mis.org.rs

Измењено: 08 сеп 21