ПОЗИВ- Омладинска размена у Шпанији

ПОЗИВ- Омладинска размена у Шпанији
Датум почетка:
02.07.2019.15:23

Датум завршетка:
08.07.2019.00:01

Локација:
Булевар уметности 27, Нови Београд

У потрази смо за четири учесника који ће током 10 дана имати прилику да своју креативност покажу  у креирању најизазовнијег Escape room-a. Уколико сте некад посетили такву игру и успели да побегнете на време, сигурно ће вам бити још занимљивије да један такав изазов креирате заједно са вршњацима из пет европских земаља. Замислите само да на распологању имате кућу и сав потребан материјал да на планинским обронцима Мадрида креирате најизазовнију мистерију где ће се у будућности неко баш намучити да изађе на време!

“RUN IF YOU CAN je омладинска размена  коју организује шпанска организација DeAmicitia која се већ дуги низ година бави организацијом волонтерских кампова и омладинских размена!

Језик који ће се користити током размене је енглески.

Омладинска размена се одржава у Шпанији, на 90км од Мадрида у месту Гаргантиља де Лозоја у периоду од 22. августа до 02. септембра 2019. године (укључујући и долазни и одлазни дан) а узраст учесника који могу да се пријаве и учествују је од 18 до 30 година. Рок за слање пријава је недеља, 07. јул у 23:59 часова.

Више детаља о теми размене и очекиваним активностима можете прочитати CALL FOR PARTICIPANTS RIYC

Омладинска размена „Run if you can “, као и сви омладински програми Европске комисије, подразумева плаћене трошкове смештаја, исхране и активности самог програма, док учесници плаћају трошкове пута за које имају право на повраћај у износу до 360 еура. (Молимо вас да не купујете карте док не добијете коначну потврду да сте изабрани за учешће на размени).

За учешће преко Младих истраживача Србије потребно је уплатити и партиципацију од 7.200 динара (након што будете селектовани послаћемо вам детаље рачуна). Након повратка са омладинске размене и након што учесници попуне евалуациони формулар извршићемо повраћај у износу од 2000,00 динара.

Узмите у обзир да сами плаћате повратну карту за пут на размену, и да ће вам новац бити враћен када, по повратку у Србију, пошаљете/донесете оригинале карата нама, а ми да их пошаљемо организаторима у Шпанији. То може потрајати и неколико месеци.

Прочитајте пажљиво Опште услове пријављивања који су саставни део пријаве и можете их погледати овде. Ако будете селектовани, биће потребно да те услове и потпишете, односно. Уколико сте из Београда, у нашој канцеларији у Булевару уметности 27 на Новом Београду, уколико не, документацију ћемо разменити поштом.

Пријавни формулар који се налази ОВДЕ попуните на енглеском језику до недеље, 07. јула у 23:59 часова.

Измењено: 02 јула 19