ПОЗИВ – Омладинска размена у Италији

ПОЗИВ – Омладинска размена у Италији
Датум почетка:
27.06.2019.13:00

Датум завршетка:
07.07.2019.23:59

Локација:
Булевар уметности 27, Нови Београд

Уколико вас интересује заштита животне средине а у исто време размишљате о одрживим и еколошким видиовима пословања и волели бисте да чујете идеје как о да покренете сопствени посао у складу са принципима еколошки одрживог а профитног пословања, ово је права прилика за вас.

‘Grow but green: Ideas for youth, sustainable and ecologic enterprises’ омладинска размена  коју организује позната италијанска организација Легамбијенте која се дуги низ година бави заштитом животне средине!

Језик који ће се користити током размене је енглески.

Омладинска размена се одржава у Италији у периоду од 31. августа до 08. септембра 2019. године а узраст учесника који могу да се пријаве и учествују је од 21 до 30 година а рок за слање пријава је недеља, 07. јул у 23.59 часова.

Више детаља о теми размене и очекиваним активностима можете прочитати  ОВДЕ.

Омладинска размена Grow but green, као и сви омладински програми Европске комисије, подразумева плаћене трошкове смештаја, исхране и активности самог програма, док учесници плаћају трошкове пута за које имају право на повраћај у износу до 275е. (Молимо вас да не купујете карте док не добијете коначну потврду да сте изабрани за учешће на размени).

За учешће преко Младих истраживача Србије потребно је уплатити и партиципацију од 7.200 динара (након што будете селектовани послаћемо вам детаље рачуна). Након повратка са омладинске размене и након што учесници попуне евалуациони формулар извршићемо повраћај у износу од 2000,00 динара.

Узмите у обзир да сами плаћате повратну карту за пут на размену, и да ће вам новац бити враћен када, по повратку у Србију, пошаљете/донесете оригинале карата нама, а ми да их пошаљемо организаторима у Италији. То може потрајати и неколико месеци.

Прочитајте пажљиво Опште услове пријављивања који су саставни део пријаве и можете их погледати овде. Ако будете селектовани, биће потребно да те услове и потпишете, односно. Уколико сте из Београда, у нашој канцеларији у Булевару уметности 27 на Новом Београду, уколико не, документацију ћемо разменити поштом.

Пријавни формулар који се налази ОВДЕ попуните на енглеском језику до недеље, 07. јула у 23.59 часова.

Измењено: 27 јуна 19