ПОЗИВ – Омладинска размена у Белгији

ПОЗИВ – Омладинска размена у Белгији
Датум почетка:
14.06.2019.17:00

Датум завршетка:
24.06.2019.12:00

Локација:
Булевар уметности 27, Нови Београд

Омладинска размена се одржава у Белгији у периоду од 18. до 26. августа 2019. године, а узраст учесника је од 18 то 30 година. Рок за пријаву је 24. јун 2019. године у 12:00 (подне).

Двадесеторо младих из Србије, Грчке, Финске и Белгије ће учествовати у радионицама и дебатама о миграцији, као и о улози медија. Размена ће се одржавати на енглеском језику.

Више детаља о теми размене и очекиваним активностима можете прочитати у документу који се налази ОВДЕ

Омладинска размена ,,MnM’s Media and Migration“, као и сви омладински програми Европске комисије, подразумева плаћене трошкове смештаја, исхране и активности самог програма, док учесници плаћају трошкове пута за које имају право на повраћај у износу до 275 евра. (Молимо вас да не купујете карте док не добијете коначну потврду да сте изабрани за учешће на размени). Узмите у обзир да сами плаћате карту за пут на размену, и да ће вам новац бити враћен када, по повратку у Србију, пошаљете/донесете оригинале карата нама, а ми их пошаљемо организаторима у Белгији. То може потрајати и неколико месеци.

За учешће преко Младих истраживача Србије потребно је уплатити и партиципацију од  7.200 динара (након што будете селектовани послаћемо вам детаље рачуна). Након повратка са омладинске размене и након што ученици попуне евалуациони формулар извршићемо повраћај у износу од 2.000 динара.

Пријавни формулар можете преузети ОВДЕ. Рок за пријаву је понедељак, 24. јун 2019. године. Попуњену пријаву пошаљите на имејл адресу наведену у формулару. О исходу пријављивања обавестићемо све пријављене учеснике најкасније до четвртка, 27. јуна.

Измењено: 18 јуна 19