ПОЗИВ- међународни тренинг за КАМП ЛИДЕРЕ у Холандији

ПОЗИВ- међународни тренинг за КАМП ЛИДЕРЕ у Холандији
Датум почетка:
13.02.2020.00:00

Датум завршетка:
29.02.2020.23:59

Локација:
Булевар уметности 27, Нови Београд

Међународни тренинг за камп лидере под називом “IVS4LIFE” , састоји се из три фазе

1.тренинг у Холандији

2. пракса, имплементација наученог(вођење кампа у Србији овог лета)

3. евалуација у Холандији(октобар)

Позивамо све заинтересоване волонтере који би желели да се опробају у улози камп лидера, као и све већ искусне камп лидере да се пријаве. Ово је прилика да се опробате у новим методама коришћења позоришта у нефромалном образовању и вођењу групе. Пажљиво ишчитајте опис тренинга који се налази у прилогу.

Тренинг подразумева плаћене трошкове смештаја, исхране и активности самог програма, док учесници плаћају трошкове пута за које имају право на повраћај у износу од 275ее. (Молимо вас да не купујете карте док не добијете коначну потврду да сте изабрани за учешће на тренингу).За учешће преко Младих истраживача Србије потребно је уплатити и партиципацију од 5.200 динара (након што будете селектовани послаћемо вам детаље рачуна). Активни камп лидери и организатори волонтерских кампова су ослобођени ове партиципације.

*у опису позива је објашњено да је након тренинга потребно да водите камп у Србији, након тога ће вам партиципација бити враћена у потпуности

Узмите у обзир да сами плаћате повратну карту за пут на тренинг, и да ће вам новац бити враћен када, по повратку у Србију, пошаљете/донесете оригинале карата. То може потрајати и неколико месеци.

Више информација о тренингу можете пронаћи у прилогуIVS4Life Call for Participants

Прочитајте пажљиво Опште услове пријављивања који су саставни део пријаве и налазе се у прилогу. Уколико вас одаберемо да учествујете на тренингу, биће потребно да те услове и потпишетe. Уколико сте из Београда, у канцеларији Младих истраживача Србије, ако не, онда ћете нам послати поштом.

На овај тренинг можете да се пријавите попуњвањем онлајн формулара који се налази на линку

Рок за пријављивање је  29. фебруар у 23:59 часова.

За додатна питања будите слободни да нас контактирате на marija@mis.org.rs

Измењено: 13 феб 20