ПОЗИВ- међународни тренинг у Швајцарској

ПОЗИВ- међународни тренинг у Швајцарској
Датум почетка:
31.01.2020.00:00

Датум завршетка:
20.02.2020.23:59

Међународни тренинг под називом “PEACE IN PRACTICEподразумева плаћене трошкове смештаја, исхране и активности самог програма, док учесници плаћају трошкове пута за које имају право на повраћај у износу од око 300 е. (Молимо вас да не купујете карте док не добијете коначну потврду да сте изабрани за учешће на тренингу).
За учешће преко Младих истраживача Србије потребно је уплатити и партиципацију од 5.200 динара (након што будете селектовани послаћемо вам детаље рачуна). Активни камп лидери и организатори волонтерских кампова су ослобођени ове партиципације.

Узмите у обзир да сами плаћате повратну карту за пут на тренинг, и да ће вам новац бити враћен када, по повратку у Србију, пошаљете/донесете оригинале карата. То може потрајати и неколико месеци.

Више информација о тренингу можете пронаћи у прилогу Peace in Practice TC in Switzerland – call for participants

Прочитајте пажљиво Опште услове пријављивања који су саставни део пријаве и налазе се у прилогу. Уколико вас одаберемо да учествујете на тренингу, биће потребно да те услове и потпишетe. Уколико сте из Београда, у канцеларији Младих истраживача Србије, ако не, онда ћете нам послати поштом.

На овај тренинг можете да се пријавите попуњвањем онлајн формулара који се налази на линку

Рок за пријављивање је четвртак, 20. фебруар у 23:59 часова.

За додатна питања будите слободни да нас контактирате.

Измењено: 03 феб 20