ПОЗИВ – Међународни тренинг у Француској

ПОЗИВ – Међународни тренинг у Француској
Датум почетка:
06.12.2019.10:00

Датум завршетка:
16.12.2019.12:00

Локација:
Булевар Зорана Ђинђића 179 Нови Београд

Партнерска организација Солидаритéс Женес из Француске заједно са Младим истраживачима Србије и партнерима из Јерменије, Белорусије, Белгије, Финске, Италије, Немачке и Шпаније организују међународни тренинг под називом “P.R.O.U.D. – Promoting Rights and Opportunities to Understand Diversity”.
Овај међународни тренинг се одржава у периоду од 30. јануара до 06. фебруара 2020. године у Француској у месту Лагуéпие (које се налази на југу француске, североисточно од Тулуза).
Учесници тренинга треба да буду особе старије од 18 година док горња узрасна граница није одређена. Повај тренинг је, пре свега, намењен омладинским радницима, особама које су запослене у организацијама цивилног друштва и баве се волонтирањем, камп лидерима и камп лидеркама као и активним волонтерима и волонтеркама који планирају да то постану.
Више детаљa о теми тренинга, условима учешћа и боравка као и о очекиваним активностима можете прочитати документу који се налази под називом Инфопакет налази на ОВОМ ЛИНКУ.
Међународни тренинг под називом “P.R.O.U.D. – Promoting Rights and Opportunities to Understand Diversity, као и сви омладински програми Европске комисије, подразумева плаћене трошкове смештаја, исхране и активности самог програма, док учесници плаћају трошкове пута за које имају право на повраћај у износу до 275е. (Молимо вас да не купујете карте док не добијете коначну потврду да сте изабрани за учешће на тренингу).
За учешће преко Младих истраживача Србије потребно је уплатити и партиципацију од 5.200 динара (након што будете селектовани послаћемо вам детаље рачуна). Активни камп лидери и организатори волонтерских кампова су ослобођени ове партиципације. Активни волонтери и волонтерке који су учествовали на неком од волонтерских кампова током 2019. године плаћају умањени износ (као да пријављују учешће на другом/трећем кампу).
Узмите у обзир да сами плаћате повратну карту за пут на тренинг, и да ће вам новац бити враћен када, по повратку у Србију, пошаљете/донесете оригинале карата нама, а ми да их пошаљемо организаторима у Француској. То може потрајати и неколико месеци.
Прочитајте пажљиво Опште услове пријављивања који су саставни део пријаве и налазе се у прилогу ОВДЕ. Уколико вас одаберемо да учествујете на тренингу, биће потребно да те услове и потпишет. Уколико сте из Београда, у канцеларији Младих истраживача Србије, ако не, онда ћете нам послати поштом.
На овај тренинг можете ад се пријавите попуњвањем онлајн формулара који се налази на линку ОВДЕ. Рок за пријављивање је понедељак, 16. децембар у 12 часова (подне).
О резултатима одабира учесника обавестићемо све пријављене до петка, 20. децембра 2019. године.

 

За додатна питања будите слободни да нас контактирате.

 

Измењено: 09 дец 19