Организуј волонтерски камп у Србији!

Организуј волонтерски камп у Србији!
Датум почетка:
11.01.2023.12:53

Датум завршетка:
31.01.2023.12:00

Буди део мреже која сваке године широм света организује преко 2000 међународних волонтерских кампова. Претходне године, на кампове у иностранству послали смо преко 200 волонтера из Србије, а жеља нам је да бар толико волонтера из иностранства посети наше кампове ове године. У тој мисији нам можете помоћи баш ви!  Млади истраживачи Србије имају дугогодишњу традицију организовања волонтерских кампова у Србији у сарадњи са локалним партнерима. Сваке године организујемо око 30 волонтерских кампова у земљи на којима учествује преко 450 волонтера из земље и целог света.

Шта је волонтерски камп?
Волонтерски камп је волонтерска активност (најчешће) у трајању између 4 и 15 дана током које група волонтера (5-15 учесника) активно ради на решавању неког проблема или потребе локалне заједнице.

Прочитајте више о организовању волонтерских кампова ОВДЕ.

Уколико сте уочили проблем или потребу у вашој локалној заједници и сматрате да је организовање волонтерског кампа баш прави начин да тај проблем или потребу решите, онда је ово позив за вас.

Организујте волонтерски камп у својој заједници и окупите волонтере из целе земље око специфичног проблема или потребе.

Начин пријаве
Потребно је да нам објасните своју идеју и дате више информација о вама као потенцијалном организатору кампа, као и проблему или потреби коју сте уочили у вашој заједници.

Пријављивање се врши попуњавањем овог ОНЛАЈН ФОРМУЛАРА путем кога ћете послати ОБРАЗАЦ ПРЕДЛОГА ВОЛОНТЕРСKОГ KАМПА 2023

НАПОМЕНА: Пре попуњавања онлајн формулара неопходно је да пажљиво прочитате и попуните Образац предлога волонтерског кампа. Све пријаве које су послате путем мејла или на било који други начин неће бити узете у обзир.

Рок за слање пријава је најкасније до 31. јануара у 12 часова.

Уколико имате било каквих недоумица или питања у вези позива можете нам писати на incoming@mis.org.rs 

Измењено: 11 јан 23