Омладинска размена за тинејџере у Француској

Омладинска размена за тинејџере у Француској
Датум почетка:
23.05.2019.16:00

Датум завршетка:
02.06.2019.23:59

Локација:
Булевар уметности 27, Нови Београд

Брине те шта се дешава нашој планети? Занимају те медији и екологија? Притом немаш проблем да проведеш три недеље у предивном окружењу замка из 19. века? Ово је прилика за тебе!

„Green Media?“ омладинска размена ти даје прилику да се дружиш и искусиш суживот у срцу Француске са још 23 учесника из Италије, Француске, Шпаније и Србије, где ћете кроз различите активности и радионице истраживати улогу медија и њихову повезаност са горућим еколошким питањима. Резултат рада и дружења биће кратак филм чији ћете аутори бити управо ВИ!

Језик који ће се користити током размене је енглески, више информација погледај у наставку текста.

Омладинска размена се одржава у Француској у периоду од 07. до 29. јула 2019. године а узраст учесника који могу да се пријаве и учествују је од 15 до 17 година а рок за слање пријава је недеља, 02. јун у 23.59 часова.

Више детаља о теми размене и очекиваним активностима можете прочитати у документу под називом: Позив за учеснике који можете погледати ОВДЕ.

Омладинска размена „Green media“ , као и сви омладински програми Европске комисије, подразумева плаћене трошкове смештаја, исхране и активности самог програма, док учесници плаћају трошкове пута за које имају право на повраћај у износу до 275е. (Молимо вас да не купујете карте док не добијете коначну потврду да сте изабрани за учешће на размени). Узмите у обзир да сами плаћате повратну карту за пут на размену, и да ће вам новац бити враћен када, по повратку у Србију, пошаљете/донесете оригинале карата нама, а ми да их пошаљемо организаторима у Француској. То може потрајати и неколико месеци.

За учешће преко Младих истраживача Србије потребно је уплатити и партиципацију од 7.200 динара (након што будете селектовани послаћемо вам детаље рачуна). Након повратка са омладинске размене и након што учесници попуне евалуациони формулар извршићемо повраћај у износу од 2000,00 динара.

За ову омладинску размену постоји и додатна партиципација у износу од 150 еура која се плаћа носиоцима пројекта, партнерској организацији у Француској и која ће се користити за обезбеђивање додатних садржаја и побољшање квалитета програма размене.

Прочитајте пажљиво Опште услове пријављивања који су саставни део пријаве и можете их погледати ОВДЕ. Ако будете селектовани, биће потребно да те услове и потпишете, односно, с обзиром да су  учесници ове размене малолетни овај документ у њихово име потписује неко од родитеља или старатеља. Уколико сте из Београда, у нашој канцеларији у Булевару уметности 27 на Новом Београду, уколико не, документацију ћемо разменити поштом.

Пријавни формулар који можете даунлодовати ОВДЕ попуните на енглеском језику и пошаљите га на имејл адресу marija@mis.org.rs до недеље, 02. јуна у 23.59 часова.

За све додатне информације будите слободни да нас контактирате. Сви контакти налазе се ОВДЕ

Измењено: 28 маја 19