Нови РОК за предају радова – ДУНАВСКИ УМЕТНИК – 4. јун

Нови РОК за предају радова – ДУНАВСКИ УМЕТНИК – 4. јун
Датум почетка:
08.04.2019.00:00

Датум завршетка:
04.06.2019.16:00

Драги наши дунавски уметници,

како је познато време Централне прославе Дана Дунава у Србији у могућности смо да вам дамо још 10-так дана за израду уметничких радова на тему „Ми волимо Дунав„.

Детаље са пропозицијама учешћа на конкурсу можете преузети овде.

ПРИЈАВА за учешће на конкурсу.

НОВИ рок за слање радова Младим истраживачима Србије је 4. јун 2019. године.

Питања можете слати на е-маил: dusica@mis.org.rs.

ПОДСЕЋАЊЕ:

Позивамо заинтересоване узраста од 6 до 18 година да учествују на овогодишњем конкурсу Дунавски уметник са темом – МИ ВОЛИМО ДУНАВ!

„Дунавски уметник 2019“ има више уметничких категорија: уметнички рад, кратак видео, песма, поема, перформанс. За коју год форму да се одлучите, рад треба да рефлектује овогодишњу тему „Ми волимо Дунав!“.

Идите до обале реке, идеално би било до Дунава или притоке Дунава и тамо направите еколошко уметничко дело користећи природни материјал који сте пронашли поред реке. Након стварања уметничког дела, направите фотографију у боји уметничког дела. У случају да се определите за песму – опевајте је, опет поред реке, и тамо направите снимак. Напишите поему на енглеском, прочитајте и снимите. Осмислите краћи перформанс, изађите до реке и направите снимак.

Снимке и фотографије пошаљите националном организатору такмичења, Младим истраживачима Србије, уз попуњен формулар са подацима о раду, ауторима и менторима.

 

Измењено: 17 маја 19