Деликатесни понедељак у КЦ Град

Деликатесни понедељак у КЦ Град
Датум почетка:
26.03.2018.19:00

Датум завршетка:
26.03.2018.22:00

Локација:
КЦ Град, Браће Крсмановић 4, Београд

Да ли знате шта су међународни волонтерски кампови?
Сигурно имате тог једног рођака који се стално враћа са некаквих путовања препун невероватних прича. Комшија је ишао у Мексико да чува корњаче, а заједничка пријатељица је прошле године помагала организовање фестивала у Шведској. Како ти људи толико путују и истражују најразличитије културе, притом раде нешто корисно, помажу другима, развијају се упознавајући себе и стичу пријатеље за цео зивот?
Није вам баш најјасније шта се то дешава на камповима па они постану најбоље искуство у нечијем животу.
Или сте можда баш ви били на кампу(два, пет, десет пута), желели бисте да тај осећај траје током целе године и упорно покушавате да објасните својим пријатељима шта је то што сте тамо доживели и због чега је било толико невероватно.
Без бриге, не морате да идете даље од Београда, јер смо решили да овог мартовског понедељка доведемо атмосферу кампова за вас у КЦ Град!
Замислите да проводите две недеље са 10оро људи из различитих земаља. Каква се храна ту једе, уз какву музику се ђуска, на којим језицима се прича?
Дођите 26ог, када ћете имати прилику да доживите делић атмосфере који чини да камови буду једно тако посебно и невероватно искуство, било да се први пут сусрећете са овим видом волонтирања (и путовања) или сте просто носталгични и недостаје вам тај начин живота, сви сте добродошли!!!
Куваћемо храну која се типично једе у камповима, док слушамо музику из најразличитијих делова света.
Такође, постојаће истраживачки кутак где ћете на лицу места моћи да се распитате о камповима, начинима пријаве, искуствима некадашњих волонтера или чак и попуните пријаву за свој први(наредни) камп.
Припремамо и мало изненађење за вас.

Измењено: 22 мар 18