Организуј национални волонтерски камп!

Организуј национални волонтерски камп!

Млади истраживачи Србије отварају позив за организовање кампова на којима ће учествовати волонтери из Србије. Национални кампови су одличан начин да омогућимо свим младима у Србији да се повежу, друже и оставе волонтерски допринос у нашој земљи. Овим путем позивамо све организаторе кампова да се пријаве на конкурс, где ћемо одређен број кампова одабрати и подржати кроз волонтерске пројекте МИС-а.

Шта је волонтерски камп?

 Волонтерски камп је волонтерска активност (најчешће) у трајању између 4 и 15 дана током које група волонтера (5-15 учесника) активно ради на решавању неког проблема или потребе локалне заједнице.

Прочитајте више о организовању волонтерских кампова ОВДЕ.

Уколико сте уочили проблем или потребу у вашој локалној заједници и сматрате да је организовање волонтерског кампа баш прави начин да тај проблем или потребу решите, онда је ово позив за вас.

Организујте волонтерски камп у својој заједници и окупите волонтере из целе земље око специфичног проблема или потребе. Идеја је да кампови буду подржани кроз дугогодишњи програм “Млади су закон”, а у случају другачије организације, благовремено ћемо обавестити организаторе кампова.

Начин пријаве 

Потребно је да нам објасните своју идеју и дате више информација о вама као потенцијалном организатору кампа, као и проблему или потреби коју сте уочили у вашој заједници.

Пријављивање се врши попуњавањем овог ОНЛАЈН ФОРМУЛАРА путем кога ћете послати ОБРАЗАЦ ПРЕДЛОГА ВОЛОНТЕРСKОГ KАМПА 2023

НАПОМЕНА: Пре попуњавања онлајн формулара неопходно је да пажљиво прочитате и попуните Образац предлога волонтерског кампа. Све пријаве које су послате путем мејла или на било који други начин неће бити узете у обзир.

Рок за слање пријава је најкасније до 15. маја у 12ч.

Уколико имате било каквих недоумица или питања у вези позива можете нам писати на incoming@mis.org.rs

Уколико већ организујете међународни камп, можете се поред тога пријавити да организујете национални камп.

Modified: 04 May 23