ПОЗИВ – Прво овогодишње волонтерско дружење

ПОЗИВ – Прво овогодишње волонтерско дружење
Датум почетка:

Датум завршетка:

Локација:
Господар Јевремова 43, Београд

Драги волонтери и волонтерке,

За нама је још једно лето испуњено авантурама. Већина вас се са својих волонтерских кампова вратила и као и обично, очекујемо да сте пуни утисака, анегдота са рада и заједничких вечера, прича о играма из слободног времена и о пријатељствима са људима из целог света која ће трајати цео живот, а добро знамо да вам сада недостају.

Сви ви који сте на волонтерском кампу макар једном били знате да камп не чини тема пројекта око које се људи скупе, већ управо људи. Најтежи период у животу волонтера је онај након кампа када нисмо сигурни да ли ћемо, када и како поново срести те људе. Међутим, искуснији волонтери знају да пријатељства са кампова заиста заувек опстају и да се некако увек поново сретнемо са најдражима, јер на кампу људи ипак постану породица.

Ово вам говоримо јер, исто као што су ваши пријатељи са кампова ваша волонтерска породица, тако сте и ви наша, те желимо да вас видимо. Желимо да се сретнемо сви заједно, да чујемо све догодовштине од ове године и да заједно прославимо нова пријатељства. Сусрет ‘Recamp’, колективну рекапитулацију ове волонтерске сезоне, организујемо у среду 23. октобра од часова у Строгом центру (Господар Јевремова 43). Разговараћемо о камповима, разменама, организовању пројеката, путовањима и свим анегдотама које су нам драге. Заједно ћемо саставити додатак плејлисти ‘Workcamp Soundtrack’ од песама које су нам обележиле кампове ове сезоне.

Очекујемо вас у што већем броју како бисмо се заједно поздравили са овом волонтерском сезном, али и како бисмо се радовали наредним.

Видимо се!

 

 

 

 

 

 

Измењено: 16 окт 19