ПОЗИВ-омладинска размена у Француској

ПОЗИВ-омладинска размена у Француској
Датум почетка:

Датум завршетка:

Локација:
Булевар уметности 27, Нови Београд

Међународна омладинска раѕмена под називом “PLASTIC IS NoT FANTASTIC” ће се одржати у периоду од 13-25 априла у Француској, Амиенс и подразумева плаћене трошкове смештаја, исхране и активности самог програма, док учесници плаћају трошкове пута за које имају право на повраћај у износу од 275 е. (Молимо вас да не купујете карте док не добијете коначну потврду да сте изабрани за учешће на razmeni).

Такође, лидер групе ће отићи на припремни састанак 28 и 29ог марта у место одржавања раземене, где ће трошкови пута, хране и смештаја бити покривени. 

За учешће преко Младих истраживача Србије потребно је уплатити и партиципацију од 5.200 динара (након што будете селектовани послаћемо вам детаље рачуна). Активни камп лидери и организатори волонтерских кампова су ослобођени ове партиципације.

Узмите у обзир да сами плаћате повратну карту за пут на размену, и да ће вам новац бити враћен када, по повратку у Србију, пошаљете/донесете оригинале карата. То може потрајати и неколико месеци.

Више информација о тренингу можете пронаћи у прилогу Call for participants – plastic is not fantastic

Прочитајте пажљиво Опште услове пријављивања који су саставни део пријаве и налазе се у прилогу. Уколико вас одаберемо да учествујете на тренингу, биће потребно да те услове и потпишетe. Уколико сте из Београда, у канцеларији Младих истраживача Србије, ако не, онда ћете нам послати поштом.

На овз размену можете да се пријавите попуњвањем онлајн формулара  Application form Plastic is not fantastic-SRB и слањем на marija@mis.org.rs.

Рок за пријављивање је петак, 13. март до 23:59 часова.

За додатна питања будите слободни да нас контактирате на marija@mis.org.rs.

Измењено: 10 мар 20