Конкурс за најинтересантнију волонтерску причу

Конкурс за најинтересантнију волонтерску причу
Измењено:18 нов 20

Били сте на волонтерском кампу? Укључили сте се у локалну волонтерску акцију? Волонтирали на неком културном или хуманитарном догађају? Ово искуство вам је променило живот и вратили се кући пуни утисака? Ако је тако, поделите са нама ваше волонтерско искуство!

Учествујте у наградном конкурсу за најбољу волонтерску причу и помозите нам да обележимо 100 година од организовања првог волонтерског кампа. Све што треба да урадите је да нам пошаљете вашу волонтерску причу и фотографију која ће дочарати ваше волонтерско искуство. Циљ нам је да до 5. децембра, међународног дана волонтера, прикупимо и објавимо 100 волонтерских прича.

Све ваше приче ћемо објавити на друштвеним мрежама, а три најинтересантније ће бити награђене.

Формулар за достављање прича је доступан овде. Рок за слање прича је 29. новембар. Једна особа може да пошалје више волонтерских прича.

За додатна питања обратите нам се на мејл jelisaveta.jovanovic.mis@gmail.com.

Конкурс се реализује у оквириру националног програма волонтирања Млади су закон 2020 који Млади истраживачи Србије реализују у партнерству са Покретом горана Војводине из Сремских Карловаца, Тим42 из Лесковца, ЦеГраД-ом из Обреновца и Емпоwер из Пожеге. Пројекат је подржало Министарсво омладине и спорта Републике Србије.


Повезани чланци

Победници Дунавског уметника у Србији за 2020. годину
Измењено:03 дец 21

Победници Дунавског уметника у Србији за 2020. годину

Међународни конкурс „Дунавски уметник“ је активност Међународне комисије за слив реке Дунав и Глобалног партнерства за воде за Централну и Источну Европу. Конкурс циља узраст од 6-18 година и спроводи се у свих 14 земаља на сливу Дунава од 2004. године. Тема конкурса се мења сваке сезоне. Млади су позивани до сада да се: активирају […]

Прочитај више