Конкурс за најинтересантнију волонтерску причу

Конкурс за најинтересантнију волонтерску причу
Измењено:18 нов 20

Били сте на волонтерском кампу? Укључили сте се у локалну волонтерску акцију? Волонтирали на неком културном или хуманитарном догађају? Ово искуство вам је променило живот и вратили се кући пуни утисака? Ако је тако, поделите са нама ваше волонтерско искуство!

Учествујте у наградном конкурсу за најбољу волонтерску причу и помозите нам да обележимо 100 година од организовања првог волонтерског кампа. Све што треба да урадите је да нам пошаљете вашу волонтерску причу и фотографију која ће дочарати ваше волонтерско искуство. Циљ нам је да до 5. децембра, међународног дана волонтера, прикупимо и објавимо 100 волонтерских прича.

Све ваше приче ћемо објавити на друштвеним мрежама, а три најинтересантније ће бити награђене.

Формулар за достављање прича је доступан овде. Рок за слање прича је 29. новембар. Једна особа може да пошалје више волонтерских прича.

За додатна питања обратите нам се на мејл jelisaveta.jovanovic.mis@gmail.com.

Конкурс се реализује у оквириру националног програма волонтирања Млади су закон 2020 који Млади истраживачи Србије реализују у партнерству са Покретом горана Војводине из Сремских Карловаца, Тим42 из Лесковца, ЦеГраД-ом из Обреновца и Емпоwер из Пожеге. Пројекат је подржало Министарсво омладине и спорта Републике Србије.


Повезани чланци

Одржана церемонија потписивања уговора и уводни тренинг другог циклуса ЕКО-СИСТЕМ подршке ОЦД
Измењено:15 јула 22

Одржана церемонија потписивања уговора и уводни тренинг другог циклуса ЕКО-СИСТЕМ подршке ОЦД

Поводом почетка другог циклуса ЕКО-СИСТЕМ програма оснаживања мрежа удружења грађана које се баве заштитом животне средине, у периоду од 11. до 13. јула у Зрењанину, одржан је уводни тренинг и церемонија потписивања уговора између Младих истраживача Србије и 13 организација чији су пројекти подржани. Церемонији потписивања уговора присутвовали су пројектни тимови испред 12 мрежa које су […]

Прочитај више
ПОЧИЊЕ ДРУГИ ЦИКЛУС ЕКО-СИСТЕМ ПОДРШКЕ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА
Измењено:01 јула 22

ПОЧИЊЕ ДРУГИ ЦИКЛУС ЕКО-СИСТЕМ ПОДРШКЕ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА

Након изузетно успешне прве фазе програма ЕКО-СИСТЕМ, у оквиру кога смо подржали 13 пројеката испред 12 мрежа које се баве заштитом животне средине, од 1. јула крећемо са другим циклусом подршке организација цивилног друштва на подручју Србије. У оквиру другог циклуса подршку ће добити 13 пројеката, који ће бити реализовани у периоду од 1. јула […]

Прочитај више