Конкурс за најинтересантнију волонтерску причу

Конкурс за најинтересантнију волонтерску причу
Измењено:18 нов 20

Били сте на волонтерском кампу? Укључили сте се у локалну волонтерску акцију? Волонтирали на неком културном или хуманитарном догађају? Ово искуство вам је променило живот и вратили се кући пуни утисака? Ако је тако, поделите са нама ваше волонтерско искуство!

Учествујте у наградном конкурсу за најбољу волонтерску причу и помозите нам да обележимо 100 година од организовања првог волонтерског кампа. Све што треба да урадите је да нам пошаљете вашу волонтерску причу и фотографију која ће дочарати ваше волонтерско искуство. Циљ нам је да до 5. децембра, међународног дана волонтера, прикупимо и објавимо 100 волонтерских прича.

Све ваше приче ћемо објавити на друштвеним мрежама, а три најинтересантније ће бити награђене.

Формулар за достављање прича је доступан овде. Рок за слање прича је 29. новембар. Једна особа може да пошалје више волонтерских прича.

За додатна питања обратите нам се на мејл jelisaveta.jovanovic.mis@gmail.com.

Конкурс се реализује у оквириру националног програма волонтирања Млади су закон 2020 који Млади истраживачи Србије реализују у партнерству са Покретом горана Војводине из Сремских Карловаца, Тим42 из Лесковца, ЦеГраД-ом из Обреновца и Емпоwер из Пожеге. Пројекат је подржало Министарсво омладине и спорта Републике Србије.


Повезани чланци

Зелени инкубатор: ботаничка башта, биомаса, „бинацикл“ и зелено буђење
Измењено:29 мар 21

Зелени инкубатор: ботаничка башта, биомаса, „бинацикл“ и зелено буђење

Неформалне групе Љубичица из Шапца, Зелени СКОК из Сремских Карловаца, Завичајци из Ваљевске Каменице и  Студенти сценске архитектуре, технике и дизајна из Новог Сада добиће прилику да реализују своје пројекте у оквиру програма подршке неформалним групама Зелени инкубатор. Пројекте ове четири групе Евалуациона комисија је оценила највишим оценама након првог циклуса у другој години пројекта […]

Прочитај више
ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА – ГОДИШЊА РЕВИЗИЈА ПРОГРАМА ЕКО-СИСТЕМ
Измењено:12 мар 21

ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА – ГОДИШЊА РЕВИЗИЈА ПРОГРАМА ЕКО-СИСТЕМ

МЛАДИ ИСТРАЖИВАЧИ СРБИЈЕ ОБЈАВЉУЈУ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА ЗА  УСЛУГA ЕКСТЕРНЕ РЕВИЗИЈЕ ПРОГРАМА ЕКО-СИСТЕМ: ПОДРШКА РЕФОРМАМА РЕФОРМАМА У ЗАШТИТИ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У периоду од 12.03.202. до 26.03.2021. године Млади истраживачи Србије (МИС) ће прикупљати понуде за наведену набавку. Средства су обезбеђена у оквиру програма „ЕКО-СИСТЕМ подршка реформама у заштити животне средине“ подржаним од стране Шведске. […]

Прочитај више