Млади у ЕТРУ! Омладинска размена у Француској

Млади у ЕТРУ! Омладинска размена у Француској
Измењено:11 маја 23

Пуно поздрава за све волонтере на омладинској размени „Омладина у ЕТРУ“ и срећан пут у Француску желе Истраживачи уз песму….

Креативан си? Заинтересован да сазнаш више о томе како функционишу подкасти и радио станица и притом креираш свој програм? Желиш да одмориш мозак и будеш у природи три недеље? …. на правом си месту и права си особа за омладинску размену коју организује наша партнерска организација СЈ из Француске.

Имаћеш прилику да креираш програм на тему културе, младих, путовања и интеркултуралности. 5 учесника из Србије заједно са друштвом из Француске, Шпаније и Грчке ће бити креативци за које ће чути цела Француска.

Размена се одржава у месту Лиеу ди Шопрад у Француској од 10. до 30. јула.

Еразмус плус пројекат је намењен младима од 18 до 30 година, трошкови смештаја и хране су покривени а трошак пута рефундиран до износа од 275евра.

Спава се у шаторима, у смештају нема бежичног интернета а храну припремају учесници од намерница које обезбеђује организатор. Инфошит са детаљима се налази ОВДЕ. Молимо те да га добро прочиташ пре пријаве.

Заинтересован/а си за учешће? Пријави се путем овог линка! пријаве су отворене до 25. маја!

За сва додатна питања, пиши нам на vss@mis.org.rs


Повезани чланци

И овог лета на камп у Србији!
Измењено:29 маја 23

И овог лета на камп у Србији!

И ове године отварамо прилике за волонтирање у Србији. Поред међународних кампова, настављамо и са камповима који су отворени само за учеснике из Србије. Први камп те чека већ у јулу а додаћемо их још у складу са доступностима програма. Описе кампова, као и све остале информације можеш погледати у делу kampovi.mis.org.rs. Не заборави да се […]

Прочитај више
ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА – услуга модерирања панела и сесије током конференције
Измењено:13 маја 23

ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА – услуга модерирања панела и сесије током конференције

МЛАДИ ИСТРАЖИВАЧИ СРБИЈЕ ОБЈАВЉУЈУ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА ЗА за услугу модерирања панела и сесије током конференције   У периоду од 12.04.2023. до 26.05.2023. године Млади истраживачи Србије (МИС) ће прикупљати понуде за услуге модерирања панела и сесије током конференције „ЕКО + СИСТЕМ = ДОБРО УПРАВЉАЊЕ ЖИВОТНОМ СРЕДИНОМ“. Конференција се одржава у хотелу Зира 31. маја 2о23. године. Током […]

Прочитај више