Млади у ЕТРУ! Омладинска размена у Француској

Млади у ЕТРУ! Омладинска размена у Француској
Измењено:06 јула 23

Пуно поздрава за све волонтере на омладинској размени „Омладина у ЕТРУ“ и срећан пут у Француску желе Истраживачи уз песму….

Креативан си? Заинтересован да сазнаш више о томе како функционишу подкасти и радио станица и притом креираш свој програм? Желиш да одмориш мозак и будеш у природи три недеље? …. на правом си месту и права си особа за омладинску размену коју организује наша партнерска организација СЈ из Француске.

Имаћеш прилику да креираш програм на тему културе, младих, путовања и интеркултуралности. 5 учесника из Србије заједно са друштвом из Француске, Шпаније и Грчке ће бити креативци за које ће чути цела Француска.

Размена се одржава у месту Лиеу ди Шопрад у Француској од 10. до 30. јула.

Еразмус плус пројекат је намењен младима од 18 до 30 година, трошкови смештаја и хране су покривени а трошак пута рефундиран до износа од 275евра.

Спава се у шаторима, у смештају нема бежичног интернета а храну припремају учесници од намерница које обезбеђује организатор. Инфошит са детаљима се налази ОВДЕ. Молимо те да га добро прочиташ пре пријаве.

Заинтересован/а си за учешће? Пријави се путем овог линка! пријаве су отворене до 25. маја!

За сва додатна питања, пиши нам на vss@mis.org.rs


Повезани чланци

Да ли смањење буџета Министарства заштите животне средине значи и удаљавање од европских стандарда?
Измењено:15 сеп 23

Да ли смањење буџета Министарства заштите животне средине значи и удаљавање од европских стандарда?

На путу ка Европској унији Србија се сусреће са бројним проблемима, а након одлуке да буџет Министарства животне средине у 2023. години буде смањен за 4 милијарде динара, може се рећи да ће достизање стандарда у овој области бити један од највећих изазова. Коалиција 27 скоро десет година уназад прати напредак Србије у Поглављу 27, […]

Прочитај више
Отворен конкурс „Дунавски уметник 2023“
Измењено:04 сеп 23

Отворен конкурс „Дунавски уметник 2023“

Позивамо заинтересоване, узраста од 6 до 18 година, да се пријаве на овогодишњи конкурс за учешће на Међународном такмичењу „Дунавски уметник 2023“. „Дунавски уметник“ је међународно, еколошко-уметничко, такмичење које организује Међународна комисија за слив реке Дунав и Глобално партнерство за воде за Централну и Источну Европу. Конкурс се спроводи у 14 земаља на сливу реке Дунав од 2004. […]

Прочитај више