Конкурс за награду – Волонтери природи по мери

Конкурс за награду – Волонтери природи по мери
Измењено:07 апр 23

Волонтерско ангажовање појединаца и појединки на заштити природе у Србији у наредних пет година добија на додатној важности наградом “Волонтери природи по мери”!

Отварамо овогодишњи конкурс у оквиру пројекта “Заједно за животну средину” који финансира USAID, а спроводи Београдска отворена школа.

Време је да одамо признање оном волонтеру/ки који је био баш природи по мери!

Уколико познајете такву особу, попуните онлине пријаву до 03. маја 2023. године. На истом линку налази се више информација о самом конкурсу и критеријумима за избор.

Одлуку о добитнику награде „Волонтери природи по мери 2023“ доноси комисија коју чине стручњаци из институција и организација цивилног друштва.

Церемонија доделе награде одржаће се 22. маја 2023. године, на Међународни дан биодиверзитета.

За више информација, јавите се Младим истраживачима Србије на 011 311 13 14.


Повезани чланци

И овог лета на камп у Србији!
Измењено:29 маја 23

И овог лета на камп у Србији!

И ове године отварамо прилике за волонтирање у Србији. Поред међународних кампова, настављамо и са камповима који су отворени само за учеснике из Србије. Први камп те чека већ у јулу а додаћемо их још у складу са доступностима програма. Описе кампова, као и све остале информације можеш погледати у делу kampovi.mis.org.rs. Не заборави да се […]

Прочитај више
ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА – услуга модерирања панела и сесије током конференције
Измењено:13 маја 23

ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА – услуга модерирања панела и сесије током конференције

МЛАДИ ИСТРАЖИВАЧИ СРБИЈЕ ОБЈАВЉУЈУ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПОНУДА ЗА за услугу модерирања панела и сесије током конференције   У периоду од 12.04.2023. до 26.05.2023. године Млади истраживачи Србије (МИС) ће прикупљати понуде за услуге модерирања панела и сесије током конференције „ЕКО + СИСТЕМ = ДОБРО УПРАВЉАЊЕ ЖИВОТНОМ СРЕДИНОМ“. Конференција се одржава у хотелу Зира 31. маја 2о23. године. Током […]

Прочитај више