Конкурс за награду – Волонтери природи по мери

Конкурс за награду – Волонтери природи по мери
Измењено:07 апр 23

Волонтерско ангажовање појединаца и појединки на заштити природе у Србији у наредних пет година добија на додатној важности наградом “Волонтери природи по мери”!

Отварамо овогодишњи конкурс у оквиру пројекта “Заједно за животну средину” који финансира USAID, а спроводи Београдска отворена школа.

Време је да одамо признање оном волонтеру/ки који је био баш природи по мери!

Уколико познајете такву особу, попуните онлине пријаву до 03. маја 2023. године. На истом линку налази се више информација о самом конкурсу и критеријумима за избор.

Одлуку о добитнику награде „Волонтери природи по мери 2023“ доноси комисија коју чине стручњаци из институција и организација цивилног друштва.

Церемонија доделе награде одржаће се 22. маја 2023. године, на Међународни дан биодиверзитета.

За више информација, јавите се Младим истраживачима Србије на 011 311 13 14.


Повезани чланци

Отворен конкурс за позицију пројектног менаџера/ке
Измењено:14 нов 23

Отворен конкурс за позицију пројектног менаџера/ке

Млади истраживачи Србије, организација цивилног друштва са седиштем у Београду, проширује свој тим и расписује конкурс за позицију пројектног менаџера/ке. Опис позиције Пројектни/а менаџер/ка је одговоран/а за осмишљавање, спровођење и управљање пројектима МИС-а. Опис посла: • Осмишљавање, организовање, планирање активности и ресурса пројеката • Спровођење активности пројеката и идентификација потенцијалних ризика • Комуникација са заинтересованим […]

Прочитај више
Резултати конкурса „Дунавски уметник 2023″
Измењено:29 нов 23

Резултати конкурса „Дунавски уметник 2023″

На Конкурс „Дунавски уметник 2023“ који је у Србији био отворен од 1. септембра до 20. октобра 2023. године, послат је укупно 31 прилог, и то по категоријама: – ЈУНИОРИ (6-11 година) – примљено је укупно 21 прилога. Дисквалификовано је 11, јер су цртежи. Осталих 10, према категоријама, су: 5 Радова, 3 Видеа, 2 Фотографије. […]

Прочитај више