И овог лета на камп у Србији!

И овог лета на камп у Србији!
Измењено:29 маја 23

И ове године отварамо прилике за волонтирање у Србији. Поред међународних кампова, настављамо и са камповима који су отворени само за учеснике из Србије. Први камп те чека већ у јулу а додаћемо их још у складу са доступностима програма.

Описе кампова, као и све остале информације можеш погледати у делу kampovi.mis.org.rs. Не заборави да се прво информишеш о томе шта су волонтерски кампови и за шта се залажу, опште услове за учешће на кампу у Србији и упутства за пријаву.

Летњи волонтерски кампови одржавају се у оквиру пројекта “Национални програм волонтирања младих – МЛАДИ СУ ЗАКОН 2023” који Млади истраживачи Србије спроводе са партнерима: ЦеГрад из Обреновца, ГМ Оптимист из Горњег Милановца, Тим 42 из Лесковца и Покрет горана Војводине из Сремских Карловаца, уз подршку Министарства туризма и омладине Републике Србије.

Чекамо ваше пријаве!


Повезани чланци

Да ли смањење буџета Министарства заштите животне средине значи и удаљавање од европских стандарда?
Измењено:15 сеп 23

Да ли смањење буџета Министарства заштите животне средине значи и удаљавање од европских стандарда?

На путу ка Европској унији Србија се сусреће са бројним проблемима, а након одлуке да буџет Министарства животне средине у 2023. години буде смањен за 4 милијарде динара, може се рећи да ће достизање стандарда у овој области бити један од највећих изазова. Коалиција 27 скоро десет година уназад прати напредак Србије у Поглављу 27, […]

Прочитај више
Отворен конкурс „Дунавски уметник 2023“
Измењено:04 сеп 23

Отворен конкурс „Дунавски уметник 2023“

Позивамо заинтересоване, узраста од 6 до 18 година, да се пријаве на овогодишњи конкурс за учешће на Међународном такмичењу „Дунавски уметник 2023“. „Дунавски уметник“ је међународно, еколошко-уметничко, такмичење које организује Међународна комисија за слив реке Дунав и Глобално партнерство за воде за Централну и Источну Европу. Конкурс се спроводи у 14 земаља на сливу реке Дунав од 2004. […]

Прочитај више