VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Aktuelni programi


Kompletna baza akreditovanih EVS programa nalazi se ovde. Međutim, u ovoj bazi nigde nećete naći kada projekat počinje niti koliko traje. Ipak, to je jedina baza SVIH EVS akreditovanih programa.

Trenutni presek aktuelnih EVS konkursa možete naći na adresi European Youth Portal i na adresi Youth for Europe, kao i na Youth Networks. Za MTV i LTV programe jedu od baza možete naći ovde, a ostale programe možete naći ako se prijavite na našu mejling listu.

Ako želite da dobijate informacije o aktuelnim LTV i MTV programima, kao i o EVS programima, prijavite se na našu mejling listu koja je posvećena samo tome, tako što ćete poslati prazan mejl na dugorocno_volontiranje-subscribe@yahoogroups.com.

Ako želite da Mladi istraživači Srbije budu vaša sending organizacija, potrebno je da dođete na sastanak koji organizujemo svakog ČETVRTKA u 15 časova. Preporučujemo vam da krenete sa pretragom i slanjem svoje kandidature tek posle pripremnog sastanka kod nas. Najavite se prethodno mejlom na lena.micic@mis.org.rs.


Ukoliko ne budemo u mogućnosti da sastanak održimo, obavestićemo vas mejlom.Share