VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

Već više od deset Mladi istraživači Srbije organizuju Skup putnika oko sveta u čast Međunarodnog dana volontera (5. decembar)

Već više od deset Mladi istraživači Srbije organizuju Skup putnika oko sveta u čast Međunarodnog dana volontera (5. decembar).

Ove godine dan volontera ćemo proslaviti u ponedeljak (6. decembar) od 18 do 21 časova u Velikoj sali Opštine Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 167.

Dođite da zajedno proslavimo naš dan! Povedite prijatelje, rođake i komšije. Ako nikad niste bili na kampu, ovo je prilika da čujete o čemu se tačno radi, iz ugla volontera koji su bili. A ako ste bili ranije na kampu, dođite da upoređujemo priče i anegdote.
Pričaćemo ne samo o kampovima, nego i o dugoročnom volontiranju, kamp liderima, proglasićemo pobednike u nagradnoj igri za najbolju fotografiju i priču sa kampa i imaćemo dosta prostora da se družimo i neformalno hvalimo drugima o fantastičnim mestima na kojima smo bili, izuzetnim ljudima koje smo upoznali i razlici u našim životima koju su kampovi nepovratno napravili. Srećom.

Vidimo se u ponedeljak!

Vaši Istraživači
<<< Nazad


Komentar

Nema komentara

Dodaj komentar

Share