VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

Stvarno važan događaj u KC "Grad" 29. marta

Pozivamo vas da prisustvujete ”Budi stvarno važan – volontiraj” druženju,  saznate nešto novo, upoznate nekog novog i učinite nešto stvarno važno za taj dan – otkrijete svet volontiranja!
 
U četvrtak 29.03. sa početkom u 18h u Kulturnom centru ”Grad” –
Izložba ”15 dobrih načina za očuvanje prirode”, prezentacije volonterskih iskustava sa fokusom na ekološke kampove ali ne samo, veliko okupljanje i druženje volontera, učesnika kampova, ali i onih koji tek treba da postanu deo velike volonterske porodice.
 
Imaćete priliku da čujete iskustva volontera koji su volontirali u zašticenim prirodnim dobrima u inostranstvu, da u masi nađete nekog od naših dugogodisnjih kampera i da ga ugnjavite vašim divnim  pitnjima: Šta si radio na kampu? Kako si se prijavio? Kako da stignem do ovog mesta u Francuskoj? A zašto moram da nosim vreću za spavanje?
 
Pored  divnih volonterskih iskustava imaćete priliku da kroz izlozbu „15 dobrih načina za očuvanje prirode” otkrijete kako možete aktivno i svakodnevno da doprinesete zaštiti naše planete!
 
Dođite da se družimo, pričamo i ogovaramo one koje još uvek ne veruju da je kamp apsolutno najbolji i najjeftiniji način da provedete leto! ;)!
 
Budite slobodni da pozovete svoje prijatelje, braću, sestre, a ako su vaši  roditelji jos uvek  skeptični i pitaju se gde vi to idete, izvedite to veče i njih, pa da svi zajedno uplovimo u čarobni svet međunarodnog volontiranja!
 
Očekujemo vas! 
 
Vaši Istraživači 
 

Druženje ”Budi stvarno važan – volontiraj” deo je projekta „Vrednosti mladih u Srbiji“ i javne kampanje „Stvarno važno“ koji se sprovode od oktobra prošle godine, podržani od strane Fondacije „Ana i Vlade Divac“ a u saradnji sa partnerima Krovnom organizacijom mladih Srbije i brojnim omladinskim organizacijama u Srbiji, među kojima i Mladi istraživači Srbije.<<< Nazad


Komentar

Nema komentara

Dodaj komentar

Share