VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

SOUTH AFRICA – meeting point - kreativne radionice o tradicionalnim zanatima u Muzeju afričke umetnosti 24. septembra!

Muzej afričke umetnosti u Beogradu u saradnji sa „Africa Village“, južnoafričkom nevladinom organizacijom za umetnost i kulturni razvoj Afrike, organizuje događaj pod nazovom SOUTH AFRICA – meeting point.
 
 
Mladi istraživači Srbije imaju čast da svojim članovima obezbede svih 30 mesta na jednoj od radionica (24. septembra, u subotu, od 13 časova).  
Inače, ovaj događaj će se održati u petak 23., subotu 24. i nedelju 25. septembra 2011. u kupolnom prostoru Muzeja afričke umetnosti, Andre Nikolića 14. Događaj SOUTH AFRICA – meeting point predstavlja splet kreativnih radionica za srednjoškolce i studente koje će se održavati svim danima u terminima od 13h do 15h. Cilj ovih radionica je da se učesnici upoznaju sa tradicionalnim zanatima Južne Afrike. 
 
 
Učesnici u radionicama će od umetnika iz Južne Afrike naučiti kako se prave zanatski predmeti. Gosti  će objasniti  tehniku izrade južnoafričkih predmeta, dok će kustosi Muzeja afričkih umetnosti uputiti posetioce u njihov kulturološki značaj. Učesnici radionica će imati priliku da na licu mesta učestvuju u njihovom stvaranju.
 
Da biste osigurali svoje mesto na radionici u subotu u 13 časova, potrebno je da budete ili srednjoškolac ili student i da nam se javite mejlom na vss@mis.org.rs. Napišite ime, prezime i svoj broj telefona, kao i da liste i u kojim aktivnostima Mladih istraživača Srbije ranije učestvovali.
 
Poziv je otvoren do srede,21.09. u 9 ujutru, posle čega ćemo vam javiti da li ste primljeni, tj. da li ste stigli na vreme da budete među 30 učesnika ove divne i jedinstvene radionice.
 
Očekujemo vas! <<< Nazad


Komentar

Nema komentara

Dodaj komentar

Share