VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

Skup putnika oko sveta - sreda u 20.00 u SKC-u!

Dragi volonteri,

U sredu, 5. decembra, pozivamo vas da nam se pridružite na proslavi Međunarodnog dana volontera u Studentskom kulturnom centru (Kralja Milana 48, sala Novi prostor i Klub, na spratu) sa početkom od 20.00.

Svake godine u poslednjih ko-zna-koliko, ali sigurno vise od 10, organizujemo Skup putnika oko sveta - sa svim kamperima i wanna-be kamperima i kamperovim prijateljima i rodbinom :)

Dođite da se družimo, ćaskamo uz pićence u klubu SKC-a, proslavimo to što smo volonteri i što nam se to sviđa!

U programu ste vi - već se nekoliko vas uključilo da podeli svoju priču sa kampa, a vi nam se možete javiti sutra ili, jednostavno, prići u sredu i tražiti mikrofon da, u pauzi između pesama sa kampova, ispričate KAKO JE VAŠ KAMP UTICAO NA VAS.
 

  • Ovaj kamp mi je pomogao da bolje odredim svoje prioritete i ciljeve za budućnost. Naučio me je toleranciji i razumevanju. Stekla sam dosta prijatelja i naučila mnogo o drugim kulturama i o sebi
  • Vrhunsko iskustvo, toliko pozitivne energije sam dobio da to nije zdravo. :)
  • Ovo iskustvo mi je pomoglo da shvatim da sam zrelija, snalažljivija i sposobnija nego što sam mislila


Ako uspete, potvrdite nam dolazak mejlom na vss@mis.org.rs (dovljno da napišete ime i prezime i da li dovodite nekoga), kako bismo znali otprilike koliko će nas biti. Ako ne uspete, vidimo se tamo!

Vaši Istraživači
<<< Nazad


Komentar

Nema komentara

Dodaj komentar

Share