EKOLOŠKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

Projekat "Sunčana kampanja"

Projekat "Sunčana kampanja" je namenjen svima onima koji su zainteresovani, koji teže ili već žive održivi način života. U želji da doprineste, nije nužno potrebno da putujete po svetu, ali možete biti podstaknuti da to uradite putem rezultata :)
undefined
Projekat je pokrenut u 2005. godini sa ciljem uspostavljanja informativne platforme koja podstiče razmenu znanja i iskustva, ili jednostavno razmenu misli između istomišljenika i zainteresovanih ljudi. Na www.sunnicampaign.net stranici koja je kreirana u tom duhu već se mogu pronaći informacije koje se uglavnom bave temama održivosti i obnovljivih izvora energije. U odeljku "Slučajevi" već možete naći neke konkretne primere postojećih projekata i proizvoda.
Ove godine, mi u YEE, imamo cilj da napravimo bazu podataka u okviru interaktivne mape koja omogućava ljudima poput tebe i mene da tražite  organizacije, ustanove, prodavnice, itd ili ih sami unosite u bazu..
Čak i ako navedete samo ime male prodavnice organske hrane iza ugla, već nam pomažete a sigurno i ljudima koji su novi u vašem kraju. U slučaju da već sada imate na umu neko istraživanje koje biste podelili sa nama, ili čak da sami sprovedete istraživanje, radujemo se saradnji! Postoji samo jedna stvar na koju treba da obratite pažnju: u nameri da bazu podataka održavamo što je moguće više ažuriranom, bilo bi sjajno ako biste mogli da obavesti vlasnika, odnosno odgovorno lice (npr.odgovorno lice za promociju) o ovom projektu i kratko pitate ne samo za informacije i dozvole, već i za obaveštavanje o svim relevantnim promenama, kontaktirajući  nas na sunnycampaign@yeenet.eu
 
Radujemo se Vašem učešću!<<< Nazad

Share