O NAMA  
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

 

POZIV ZA VOLONTERE: Festival autorskog filma 25. novembar - 3. decembar

Organizator programa:
“MCF MegaCom Film” je filmska distributerska kuća, zastupnik holivudskog studija „Twentieth Century Fox“ i velikog broja nezavisnih studija. Producent je dva filmska festivala – Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA i Festivala autorskog filma, kao i filmske revije „Blockbuster“. 
 
O programu: 
U okviru Festivala autorskog filma prikazuju se najbolja ostvarenja umetničkog filma, nagrađena na prestižnim svetskim festivalima – u Berlinu, Kanu, Londonu, Veneciji, Torontu.
 
20. Festival autorskog filma se održava od 26. novembra do 3. decembra 2014. godine u Domu omladine Beograd, Dvorani Kulturnog centra Beograda, Muzeju Jugoslovenske kinoteke, bioskopu „Fontana“, i Domu kulture Studentski grad.
 
Zaduženja volontera u okviru programa Festivala:
• Dežurstvo i rad za info pultom Festivala autorskog filma; davanje informacija gostima festivala i novinarima;
• Dočekivanje učesnika festivala i asistiranje prilikom njihovog boravka u Beogradu;
• Ostali organizaciono-logistički poslovi (kurirski poslovi, lokalni transferi učesnika, kontakti sa protokolarnim posetiocima i slično.)
 
Rad sa volonterima:
Volonteri će imati jednu kontakt osobu za sva pitanja i raspodelu obaveza, sa kojom će se upoznati na pripremnom sastanku za volontere, ali će raditi sa celokupnim timom festivala.
Pripremni sastanak je OBAVEZAN. Održaće se 19. novembra u holu Domu omladine u 13 sati. Molimo vas da se ne prijavljujete ako ne možete da učestvujete na pripremnom sastanku, jer bi bilo jako teško da vas naknadno uključimo.
 
Vreme angažovanja:
Potrebni su volonteri od 25. novembra do 4. decembra. Projekcije filmova su od 10 do 22 časa, pa bi volonteri bili angažovani u 3 smene po 4 sata. Molimo vas, nemojte se prijavljivati ako ne možete da ostanete celu smenu za koju se prijavljujete. U prijavi možete obeleziti smene koje vam odgovaraju. 
 
Profil volontera:
Nije neophodno nikakvo prethodno znanje ili veština za obavljanje ovog posla. Bitno je samo da volonteri žele da nauče i da pomognu. Sve potrebne informacije volonteri će dobiti na obuci, a u toku programa će imati podršku koordinatora volontera. 
 
Broj volontera: 20
 
Šta volonter može da očekuje od programa:
• da bude deo dinamičnog, društveno angažovanog i kreativnog tima
• da dobije akreditaciju za ulazak na projekcije
• da se upozna sa organizacijom jednog festivala, stekne kontakte među organizatorima i gostima
• potvrdu o volontiranju i učešću 
 
Rok i način prijavljivanja:
Prijavu možete naći ovde a zvaničan poziv ovde.
Prijava traje do utorka, 18. novembra, do 12.00 sati. Svi volonteri će biti obavešteni o rezultatu selekcije do kraja dana.
Mladi istraživači Srbije – Volonterski servis Srbije su zaduženi za regrutaciju volontera: Bulevar umetnosti 27, Novi Beograd, www.mis.org.rs, vss@mis.org.rs 
<<< Nazad


Komentari

Nema komentara

Unesi komentar

Share