O NAMA  
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

 

POZIV ZA UČESNIKE: Omladinska razmena - Hart4Art 06th-17th August 2017, Španija

 

Pozivamo vas da se prijavite na omladinsku razmenu "Hart4Art" na koju kao partneri španske organizacije  DeAmicita šaljemo 4 naša učesnika/učesnice uzrasta od 18 do 30 godine. Omladinska razmena će se održati u malom mestu NAVA (Comarca de la Sidra, Asturias), blizu Madrida u Španiji od 06. - 17. avgusta (06. dolazni,17. odlazni dan). 

                                                    
Ova omladinska razmena se održava drugu godinu za redom a kao alat izražavanja učesnici i učesnice koristi street art - oslikavanje murala i iscrtavanje grafita. 
Više detalja o temi razmene možete pročitati OVDE 
 
Takođe vas pozivamo da pogledate ove video priloge o prošlogodišnjoj razmeni. 
 
Poziv je otvoren za sve zainteresovane do ponedeljeka, 28. juna u 12 časova pre podne. Prijave koje pristignu kasnije neće biti uzete u razmatranje. 

Do prijavnog formulara se dolazi klikom  OVDE

Najkasnije 29. juna ćemo obavestiti sve zainteresovane o rezultatu selekcije. 
 
Ova razmena, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici plaćaju kartu za koju imaju prava na povraćaj u iznosu do 360 eura. (Molimo vas da ne kupujete karte dok ne dobijete konačnu potvrdu da ste izabrani za učešće na razmeni).
 
Za učešće u ovom programu preko Mladih Istraživača potrebno je uplatiti i participaciju od 5.200 dinara (ako ove godine prvi put idete na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.600 dinara (ako ste ove godine već bili na jednom od navedenih programa). Ukoliko odustanete od učešća posle uplaćene participacije, ona vam neće biti vraćena.
 
Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam novac biti vraćen kada, po povratku u Srbiju, pošaljete / donesete originale karata, a mi ih pošaljemo organizatorima u Španiju. To može potrajati i nekoliko meseci, najčešće od 2 do 4.
 
Pročitajte pažljivo opšte uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave i nalaze se u prilogu ovog mejla. Ako budete selektovani, biće potrebno da te uslove i potpišete. Ako ste iz Beograda, u našoj kancelariji, ako ne, onda ćete nam poslati poštom.

Za dodatne informacije o razmeni možete na se obratiti Mladim istraživačima Srbije.
<<< Nazad


Share