VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

POZIV ZA UČESNIKE: međunarodni trening za mlade lidere u Bosni i Hercegovini - It comes NATURally - 9-17.05.2014

Otvaramo konkurs za učesnike na međunarodnom treningu "It comes NATURally" u Bosni i Hercegovini (u Vlasenici) koji je zakazan za period 9-17.05.2014. (uključujući dolazni i odlazni dan)
 
Negovati svoje liderske sposobnosti znači ne samo biti samostalniji, odgovorniji, organizovaniji u sopstvenom životu, već najpre znači biti sposoban da aktiviraš ljude oko sebe na akciju i promenu. 
*Na slici je Ivana Đipalo na volontiranju u Indiji - hrabro i samostalno vozi svoj život u avanture!
 
Cilj ovog treninga je da omogući podsticajno okruženje za učenje i interkulturnu razmenu među mladim ljudima iz regiona, kako bi stekli veštine i znanja uspešnih mladih lidera raznih incijativa, projekata i volonterskih aktivnosti u svojoj zemlji ili inostranstvu. Trening koristi interaktivne i kreativne metode neformalnog obrazovanja.
 
Poziv za zainteresovane je otvoren do 28.04.2014. u 10 sati ujutru. Potrebno je da znate engleski, da ste motivisani i da ste već učestvovali u aktivnostima Mladih istraživača Srbije ili  neke druge omladinske organizacije u kojoj želite kasnije da se oprobate kao lideri.
 
Više o treningu vidite u prilogu.
 
Prijava se nalazi ovde. Pošaljite je na vss@mis.org.rs.
 
28. aprila, u ponedeljak, obavestićemo sve zainteresovane o rezultatu selekcije, a izabrani će u naredna dva dana biti pozvani da uplate participaciju i dođu do nas da prijavu potpišu. Ukoliko izabrani učesnici to ne urade u ta dva dana, izgubiće pravo da učestvuju i njihovo mesto će biti ustupljeno nekom drugom.
 
Ovaj trening, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici plaćaju kartu od čega će po povratku kući dobiti nazad 70% (limit za celu kartu je 100 evra). Za učešće preko Mladih istraživača Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 4.800 dinara (ako ove godine prvi put idete na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.400 dinara (ako ste ove godine već bili na jedom od navedenih programa). Ukoliko vaša organizacija ove godine organizuje radni kamp u Srbiji, ili ste aktivista neke od 13 kontakt tačaka MIS-VSS-a u Srbiji, oslobođeni ste participacije, samo nam to navedite u prijavi.
 
Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam biti vraćeno 70% kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih pošaljemo organizatorima u BiH. 
 
Pročitajte pažljivo uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave. Ako budete selektovani, bice potrebno da tu prijavu i potpišete. Ako ste iz Beograda, u našoj kancelariji, ako ne, onda ćete nam poslati poštom.
 
Očekujemo vas!
 
Vaši Istraživači u partnerstvu sa
 
   

 
<<< Nazad


Komentar

Nema komentara

Dodaj komentar

Share