PROGRAMI ZA MLADE  
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

POZIV ZA UČESNIKE: međunarodni trening u Austriji - "CONNECT global learning skills for European citizenship", 8-14.09.2013.

Građanin sveta vidi lokalne socijalne probleme i potrebe u globalnom kontekstu. 
Građanin sveta je onaj ko uči o zemlji upoznajući njenu kulturu kroz interakciju sa lokalnim stanovništvom; onaj ko se odgovorno ponaša prema životnoj sredini i razumno troši prirodne resurse; onaj ko shvata da njegovi ili njeni postupci utiču na budućnost i ljudi koji žive na suprotnoj strani planete; najzad, onaj ko aktivno i altruistički doprinosi miru i stabilnosti.

Otvaramo konkurs za učesnike na međunarodnom treningu "CONNECT global learning skills for European citizenship" u Austriji (u Beču) koji je zakazan za 8-14.09.2013.

Poziv za zainteresovane je otvoren do 29.07.2013. u 10 sati ujutru. Potrebno je da znate engleski, da ste motivisani i da se već bavite omladinskim radom, ili ste aktivista sa prethodnim iskustvom ili interesovanjem u oblasti neformalnog obrazovanja mladih. 
 
Više o treningu vidite u prilogu.
 
Prijava se nalazi ovde.
 
1. avgusta ćemo obavestiti sve zainteresovane o rezultatu selekcije, a izabrani će u naredna dva dana biti pozvani da popune prijavu na engleskom (nemojte za sada ništa slati na adresu iz poziva u prilogu), uplate participaciju od 4.800 dinara i dođu do nas da prijavu potpišu. Ukoliko izabrani učesnici to ne urade u ta dva dana, izgubiće pravo da učestvuju i njihovo mesto će biti ustupljeno nekom drugom.
 
Ovaj trening, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici plaćaju kartu od čega će po povratku kući dobiti nazad 70% (limit za celu kartu je 200 evra). Za učešće preko Mladih istraživača Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 4.800 dinara (ako ove godine prvi put idete na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.400 dinara (ako ste ove godine već bili na jedom od navedenih programa).
 
Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam biti vraćeno 70% kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih pošaljemo organizatorima u Austriju. 
 
Pročitajte pažljivo uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave. Ako budete selektovani, bice potrebno da tu prijavu i potpišete. Ako ste iz Beograda, u našoj kancelariji, ako ne, onda ćete nam poslati poštom.
 
Očekujemo vas!
 
Vaši Istraživači<<< Nazad

Komentari

Nema komentara

Unesi komentar

Share