PROGRAMI ZA MLADE  
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

POZIV ZA UČESNIKE: međunarodni trening neformalnog obrazovanja u Slovačkoj - Walk, Share & Talk - 11-18.08.2014.

Otvaramo konkurs za učesnike na međunarodnom treningu "Walk, Share & Talk" u Slovačkoj (Banska Stiavnica) u periodu 11-18.08.2014. (uključujući dolazni i odlazni dan)

Ljude pokreće emocija mnogo više nego logika i razum. Svi volimo priče, a način da promenite nečije mišljenje, ili ceo svet oko sebe, sigurno mora početi sa "Bilo jednom..." jer su naši stavovi, strahovi, nade i vrednosti najpre pod uticajem priča koje smo čuli. Zato je bitno da znate da ispričate priču, ali i da ta priča bude vredna pričanja.


 

Ovaj trening će vam pomoći da se kreativno izrazite pričanjem priča na pozornici zajedno sa svojim novim prijateljima iz različitih zemalja. U pitanju je interkulturalna edukacija korišćenjem tehnika drame i pozorišta, dramsko stvaralaštvo kroz kreativni proces, sticanje novih znanja o kreativnom dramskom i pozorišnom izražavanju.

Trening se oslanja na vaše iskustvo sa međunarodnih volonterskih kampova i na prepoznavanje, kroz umetničku formu, pričanje priča, onih prelepih trenutaka interkulturne razmene, anegdota i odrastanja koje smo svi već doživeli na nekom od kampova.
 
Poziv za zainteresovane ucesnike je otvoren do 12.05.2014. u 10 sati ujutru. Potrebno je da znate engleski, da vas interesuje tema. Mozemo poslati 3 učesnika iz Srbije, a pored vas biće i učesnika iz Slovačke, Belgije, Danske, Letonije, Jermenije i Rusije.
 
Više o treningu vidite u prilogu (nemojte popunjavati prijavu iz tog priloga).
 
Prijava se nalazi ovde.
 
Poziv za zainteresovane ucesnikeje otvoren do 12.05.2014. u 10 sati ujutru.  12.05. ćemo obavestiti sve zainteresovane o rezultatu selekcije, a izabrani će biti pozvani da u naredna dva dana uplate participaciju i dođu do nas da prijavu potpišu. Ukoliko izabrani učesnici to ne urade u naredna dva dana, izgubiće pravo da učestvuju i njihovo mesto će biti ustupljeno nekom drugom.
Trening je namenjen mladima od 18 do 30 godina.
 
Ovaj trening, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici plaćaju kartu od čega će po povratku kući dobiti nazad 70%. Za učešće preko Mladih istraživača Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 4.800 dinara (ako ove godine prvi put idete na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.400 dinara (ako ste ove godine već bili na jedom od navedenih programa).
Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam biti vraćeno 70% kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih pošaljemo organizatorima u Francusku.
 
Pročitajte pažljivo uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave. Ako budete selektovani, bice potrebno da tu prijavu i potpišete. Ako ste iz Beograda, u našoj kancelariji, ako ne, onda ćete nam poslati poštom.
 
Očekujemo vas!
 
Vaši Istraživači u partnerstvu sa

INEX Slovakia

 
<<< Nazad

Komentari

Nema komentara

Unesi komentar

Share