PROGRAMI ZA MLADE  
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

POZIV ZA UČESNIKE: međunarodni trening „Under construction” Berlin, Nemačka, od 26. aprila do 3. maja

"Nisam rođen za jedan ćošak, već za ceo svet!"

Dragi prijatelji, naročito vi koji ste do sada već bili ili biste hteli da budete kamp lideri na nekom od naših volonterskih kampova u Srbiji ove godine!

U pitanju je međunarodni trening u Nemačkoj (u samom Berlinu) od 26. aprila do 3. maja (uključujući dolazni i odlazni dan). Pored srpske grupe, na treningu će učestvovati učesnici iz 12 drugih zemalja! Ključne reči treninga su KULTURA; IDENTITET I (anti)DISKRIMINACIJA. Više vidite u prilogu.

Iz Srbije će ići 2 učesnika (od 18 do 30 godina). Potrebno je da znate engleski, da ste motivisani i da želite da kada se vratite prijavite se da budete kamp lider na nekom od ovogodišnjih kampova u Srbiji! Znači, obavezno je prethodno iskustvo na kampovima!
 
Poziv za zainteresovane je otvoren do 18.03. u 10 sati ujutru. Prijava se nalazi ovde.

18.03 ćemo obavestiti sve zainteresovane o rezultatu selekcije, a izabrani će u naredna dva dana biti pozvani da popune prijavu na engleskom (nemojte za sada ništa slati na adresu iz poziva u prilogu), uplate participaciju od 4.800 dinara i dođu do nas da prijavu potpišu. Ukoliko izabrani učesnici to ne urade u ta dva dana, izgubiće pravo da učestvuju i njihovo mesto će biti ustupljeno nekom drugom. Ukoliko se po povratku budete prijavili za kamp lidere i budete izabrani, vratićemo vam participaciju, jer su naši kamp lideri inače toga oslobođeni.
 
Ovaj trening, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici placaju kartu, od čega će po povratku kući dobiti nazad 70% (limit za celu kartu je 300 evra). Za učešće preko Mladih istraživača Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 4.800 dinara (ako ove godine prvi put idete na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.400 dinara (ako ste ove godine već bili na jedom od navedenih programa).

Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam biti vraceno 70% kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih pošaljemo organizatorima u Nemačku.
 
Pročitajte pažljivo uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave. Ako budete selektovani, biće potrebno da tu prijavu i potpišete. Ako ste iz Beograda, u našoj kancelariji, ako ne, onda ćete nam poslati postom.
 
Očekujemo vas!
 
Vaši Istraživači
 
<<< Nazad

Komentari

Nema komentara

Unesi komentar

Share