O NAMA  
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

 

POZIV ZA UČESNIKE: međunarodni trening „Tag Cloud - Respecting and Valuing Gender and Generational Differences", Orvieto, Italija, od 16. do 24. juna

Mladi istraživači Srbije objavljuju poziv za učesnike za međunarodni trening u okviru programa "Mladi u akciji" u Italiji, od 16. do 24. juna 2013. (uključujući dolazni i odlazni dan). Pored srpske grupe, na treningu će učestvovati učesnici iz Italije, Francuske, Velike Britanije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine!

Iz Srbije će ići 3 učesnika (stariji od 18 godina, bez gornje granice). Potrebno je da znate engleski, da ste motivisani i da se već bavite omladinskim radom, ili ste aktivista sa prethodnim iskustvom ili interesovanjem u sferi socijalne inkluzije, rodne ravnopravnosti i/ili međugeneracijskog dijaloga. Idealna ciljna grupa su ljudi koji rade sa  mladima ili odraslima pod pretnjom društvene marginalizacije.

Trening se oranizuje sa ciljem da se istraže i približe kulturne razlike i sličnosti učesnika i njihov odnos prema rodno osetljivm i međugeneracijskim temama. Više o treningu vidite ovde. Prijavjivanje je isključivo preko Mladih istraživača Srbije.
 
Poziv za zainteresovane je otvoren do 18.03. u 10 sati ujutru. Prijava se nalazi ovde.

18.03 ćemo obavestiti sve zainteresovane o rezultatu selekcije, a izabrani će u naredna dva dana biti pozvani da popune prijavu na engleskom (nemojte za sada ništa slati na adresu iz poziva u prilogu), uplate participaciju od 4.800 dinara i dođu do nas da prijavu potpišu. Ukoliko izabrani učesnici to ne urade u ta dva dana, izgubiće pravo da učestvuju i njihovo mesto će biti ustupljeno nekom drugom.
 
Ovaj trening, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici plaćaju kartu, od čega će po povratku kući dobiti nazad 70% (limit za celu kartu je 400 evra). Za učešće preko Mladih istraživača Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 4.800 dinara (ako se ove godine prvi put ide na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.400 dinara (ako ste ove godine već bili na jednom od navedenih programa).

Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam biti vraćeno 70% kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih pošaljemo organizatorima u Italiju.
 
Pročitajte pažljivo uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave. Ako budete selektovani, biće potrebno da tu prijavu i potpišete. Ako ste iz Beograda, u našoj kancelariji, ako ne, onda ćete nam poslati poštom.
 
Očekujemo vas!
 
Vaši Istraživači

<<< Nazad


Komentari

Nema komentara

Unesi komentar

Share