O NAMA  
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

 

POZIV ZA UČESNIKE: međunarodni trening "Unemployed, but not illiterate!" o inovativnim načinima kako povećati prisustvo organizacija na internetu, LIVNO (BiH)

Zadovoljstvo mi je da objavim poziv za jedan trening u komšiluku - Livno (Bosna i Hercegovina), od 13. do 20. aprila (uključujući dolazni i odlazni dan). Pored jednog muškog učesnika iz Srbije (od 18 do 30 godina), na treningu će učestvovati mladi iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Slovačke, Italije, Grčke, Bugarske i Slovenije!

Potrebno je da znate engleski, da ste motivisani da učite o društvenim mrežama na internetu i drugim inovativnim sredstvima promocije, i da po povratku želite da se uključite u rad MIS-a na razvoju novih ideja o internet promociji programa MIS-a, naročito kako bismo zajedno došli do onih mladih koji više nisu u školi ili na fakultetu, ali nisu još uvek zaposleni.

Prioritet imaju učesnici iz Promoterske grupe MIS-a, ali svi drugi su dobrodošli i po povratku bi bili pozvani da se uključe u Promotersku grupu.

Više o treningu vidite u prilogu.
 
Poziv za zainteresovane je otvoren do nedelje 24.03. u 17 sati. Prijava se nalazi ovde, a više o treningu možete naći ovde.

25.03 ćemo obavestiti sve zainteresovane o rezultatu selekcije, a izabrani će u naredna dva dana biti pozvani da popune prijavu na engleskom (nemojte za sada ništa slati na adresu iz poziva u prilogu), uplate participaciju od 4.800 dinara i dođu do nas da prijavu potpišu. Ukoliko izabrani učesnici to ne urade u ta dva dana, izgubiće pravo da učestvuju i njihovo mesto će biti ustupljeno nekom drugom.
 
Ovaj trening, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici plaćaju kartu, od čega će po povratku kući dobiti nazad 70%. Za učešće preko Mladih istraživača Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 4.800 dinara (ako ove godine prvi put ide na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.400 dinara (ako ste ove godine već bili na jedom od navedenih programa).

Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da ce vam biti vraceno 70% kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih pošaljemo organizatorima u Livno.
 
Pročitajte pažljivo uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave. Ako budete selektovani, bice potrebno da tu prijavu i potpišete. Ako ste iz Beograda, u našoj kancelariji, ako ne, onda ćete nam poslati postom.
 
Očekujemo vas!
 
Vaši Istraživači

<<< Nazad


Komentari

Nema komentara

Unesi komentar

Share