VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

POZIV ZA UČESNIKE: međunarodni trening "LET’S SHARE TOOLS FOR SUSTAINABLE CONSUMPTION" u Francuskoj (blizu Bordoa) u periodu 21-29.09.2014

Otvaramo konkurs za učesnike na međunarodnom treningu "LET’S SHARE TOOLS FOR SUSTAINABLE CONSUMPTION" u Francuskoj (blizu Bordoa) u periodu 21-29.09.2014. (uključujući i odlazni i odlazni dan) 
 
​Ovaj trening namenjen je aktivistima omladinskih organizacija i omladinskim radnicima koji žele da se usavrše u oblasti edukacije o održivoj potrošnji.​ Upoznaćete se sa nekoliko inovativnih primera u radu lokalnih partnera naše partnerske organizacije CONCORDIA FRANCE, naročito kada je rad sa decom i mladima u pitanju na ovu temu.
 
 
Poziv za zainteresovane učesnike je otvoren do 1.0​9​.2014. u 1​8​ sati​ uveče​. Potrebno je da znate engleski, da vas interesuje tema​, da ste aktivni u Mladim istraživačima Srbije ili nekoj omaladinskoj organizaciji u Srbiji, u kojoj biste se po povratku organizovali da prenesete ono što ste naučili.​ Možemo poslati ​4 učesnika iz Srbije, a pored vas biće i učesnika iz ​Grčke, Italije, Nemačke i Francuske.
 
Više o treningu vidite ovde​.
 
Prijava se nalazi ovde.
 
Poziv za zainteresovane učesnike je otvoren do 1.0​9​.2014. u 18 sati veče.  1.0​9​. ćemo obavestiti sve zainteresovane o rezultatu selekcije, a izabrani će biti pozvani da u naredna dva dana uplate participaciju i dođu do nas da prijavu potpišu. Ukoliko izabrani učesnici to ne urade u naredna dva dana, izgubiće pravo da učestvuju i njihovo mesto će biti ustupljeno nekom drugom.
 
Trening je namenjen ​svima starijim od 18 godina.
 
 
Ovaj trening, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici plaćaju kartu od čega će po povratku kući dobiti nazad ​do 275 evra​. Za učešće preko Mladih istraživača Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 4.800 dinara (ako ove godine prvi put ide na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.400 dinara (ako ste ove godine već bili na jedom od navedenih programa).
 
Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam biti vraćen​ deo putnih troškova​ kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih pošaljemo organizatorima u Francusku. 
 
Pročitajte pažljivo uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave. Ako budete selektovani, biće potrebno da tu prijavu i potpišete. Ako ste iz Beograda, u našoj kancelariji, ako ne, onda ćete nam poslati poštom.
 
 
Očekujemo vas!
 
Vaši Istraživači u partnerstvu sa
 
 <<< Nazad


Komentar

Nema komentara

Dodaj komentar

Share