O NAMA  
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

 

POZIV ZA UČESNIKE: međunarodni trening "Food For Thought: Classed and Gendered Consumption" u Finskoj (Tenala) 26.07-2.08

Otvaramo konkurs za učesnike na međunarodnom treningu "Food For Thought: Classed and Gendered Consumption" u Finskoj (Tenala) u periodu od 26. jula do 2. avgusta (uključujući i odlazni i odlazni dan) 

 

​Ovaj trening namenjen je aktivistima omladinskih organizacija i omladinskim radnicima koji žele da prošire svoja znanja o dvema dominantnim temama treninga: rodnoj osetljivosti i održivoj potrošnji i proizvodnji. 
 
Poziv za zainteresovane učesnike je otvoren do 21.06​.2015​. Potrebno je da znate engleski, da vas interesuje tema​, da ste aktivni u Mladim istraživačima Srbije ili nekoj od naših partnerskih organizacija, u kojoj biste se po povratku organizovali da prenesete ono što ste naučili.​ Možemo poslati ​2 učesnika iz Srbije.
 
Više o treningu vidite u prilogu.
 
Prijava se nalazi takođe u prilogu. Pošaljite je do 21. juna na vss@mis.org.rs i OBAVEZNO u temi mejla navedite "Food for Thought: vaše ime i prezime"
 
24.06. ćemo obavestiti sve zainteresovane o rezultatu selekcije, a izabrani će biti pozvani da u naredna dva dana uplate participaciju i dođu do nas  da prijavu potpišu (ili nam pošalju poštom). Ukoliko izabrani učesnici to ne urade u naredna dva dana, izgubiće pravo da učestvuju i njihovo mesto će biti ustupljeno nekom drugom.
 
Trening je namenjen ​svima starijim od 18 godina.
 
Ovaj trening, kao i svi omladinski programi Evropske komisije, podrazumeva plaćene troškove smeštaja, hrane i samog programa, dok učesnici plaćaju kartu, za koju će dobiti novac po povratku sa treninga u maksimalnom iznosu ​do 275 evra​. Za učešće preko Mladih istraživača Srbije potrebno je uplatiti i participaciju od 4.800 dinara (ako ove godine prvi put idete na razmenu, trening ili volonterski kamp u inostranstvu), tj. 2.400 dinara (ako ste ove godine već bili na jedom od navedenih programa).
 
Uzmite u obzir da sami plaćate kartu, i da će vam biti vraćen​ deo putnih troškova​ kada, po povratku u Srbiju, pošaljete/donesete originale karata nama, a mi da ih pošaljemo organizatorima u Finsku. 
 
Pročitajte pažljivo uslove prijavljivanja koji su sastavni deo prijave. Ako budete selektovani, biće potrebno da tu prijavu i potpišete. Ako ste iz Beograda, u našoj kancelariji, ako ne, onda ćete nam poslati poštom.
 
 
Očekujemo vas!
 
Vasi Istraživači 
<<< Nazad


Komentari

Nema komentara

Unesi komentar

Share