VOLONTERSKI PROGRAMI  
 
   
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

Poziv za kamp lidere - informativni sastanak u petak 13.05. u 11 sati, obuka od 19. do 22. maja

Obuka za kamp lidere se bliži, tačnije, biće održana u periodu od 19. do 22. maja (od četvrtka po podne do nedelje po podne) u Sremskim Karlovcima, pa je bitno da se pre toga upoznamo i da vidimo ko će ići na obuku, što zavisi od toga da li vam odgovara vreme obuke, koji biste kamp želeli da vodite, a i od toga koliko i kakvog iskustva imate na kampovima u inostranstvu.

Da biste postali kamp lider treba da budete spremni na ovo potpuno jedinstveno iskustvo, samostalni, odgovorni, da imate iskustvo na bar dva kampa u inostranstvu i iznad 20 godina (mada, izuzeci su mogući ukoliko se pokaže da ste neodoljivi kandidat :). Pošto ste bili na kampovima, onda znate ko su kamp lideri. One, najčešće dve osobe koje se brinu da sve ide kako treba na kampu. I kamp lideri su volonteri, a putni troškovi do kampa i nazad, kao i novac za telefon u toku kampa i trodnevna obuka su kamp liderima osigurani.

Zato, dođite u petak u 11 sati do nas u Bulevaru umetnosti 27, na Novom Beogradu, da se bolje upoznamo! Ako niste iz Beograda ili ne možete tog dana da dođete, javite mi se telefonom sutra ili prekosutra na 011.311.66.63, da se upoznamo i porazgovaramo.
 
Do petka bi trebalo da mi potvrdite na vss@mis.org.rs da li ste zainteresovani, za koji kamp biste bili zainteresovani (vidite opis kampova, a imajte u vidu da su Valjevo, Kosjeric i Sremski Karlovci već zauzeti; popunite prijavu) i da li ćete biti slobodni da dođete na obuku za kamp lidere koja će se održati od četvrtka posle podne, 19. maja, do nedelje posle podne, 22. maja u Sremskim Karlovcima (svi troškovi osim putnih su obezbeđeni).
 
Pročitajte više o kampovima u Srbiji ovde.
 
Nadamo se da se čujemo, vidimo i družimo.
 
Vaši Istraživači<<< Nazad

Share