O NAMA  
 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
  NASLOVNA   VESTI  
             
 
 
 
   
     

 

Vesti

 

 

Pažnja, pažnja! 27. sezona volonterskih kampova počinje uskoro!

Mole se svi čitaoci za pažnju! Ozbiljan virus od 14. marta 2016. godine napada radoznale, svestrane i one koji  žele da putuju, nauče i upoznaju nešto novo. Virus je identifikovan širom sveta i imenovan kao ŽELJA DA SE PROMENI SVE(T). Prošle godine u svetu je bilo preko 50.000 zaraženih a od tog broja u Srbiji 850.

Za sada su preporuke lekara da kao terapiju treba učestvovati na berem jednom kampu godišnje, ali za teže oblike zaraze preporučuje se i više. Po svoju „terapiju“ možete doći u kancelariju Mladih istraživača Srbije, gde ćete uz razgovor sa "osobljem" shvatiti šta je najbolje za Vas!

Upamtite – Svet je knjiga a volontiranje okreće stranice!

Od ponedeljka, 14. marta, od 9 časova, moći ćete da se prijavite (potpišete vašu prijavu) za učešće na nekom od kampova širom sveta. Prijave se popunjavaju onlajn a očekujemo vas kod nas u Bulevaru umetnosti 27, na Novom Beogradu ili u nekoj od kontakt tačaka širom Srbije.

Opise kampova moćićete da pronađete na pretraživaču. Do ponedeljka 14. marta ćemo ih ubaciti sve. Pažljivo ih pogledajte  i napravite izbor kampova na koje želite da se prijavite ove godine.

O tome kako se prijaviti na kamp možete pročitati OVDE

Javite se, pišite nam, sa pitanjima, idejama, pohvalama, pokudama, iskustvima, željama i svim onim malim lepim stvarima koje čine volontiranje neophodnim i bitnim za sve nas!

Pratite obaveštenja na našoj Fejsbuk stranici kao i na Twitteru i Instagramu.
 
 
<<< Nazad


Komentari

Nema komentara

Unesi komentar

Share